Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Αρβανίτης: Οι συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, όχι αυτές που πήγε ο Τσίπρας, ήταν μαζικές και δυναμικές

Αίσθηση έχει προκαλέσει μία τοποθέτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη, για τις συγκεντρώσεις του κόμματος κατά την προεκλογική περίοδο.

Ο Κώστας Αρβανίτης, μιλώντας στο ACTION 24, είπε ότι οι συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, «όχι αυτές που πήγε ο Τσίπρας» ήταν μαζικές και δυναμικές.

Ο ευρωβουλευτής υποστήριξε ότι η μαζικότητα και η δυναμικότητα στις συγκεντρώσεις ήταν μεγαλύτερη σε αυτές στις οποίες βρέθηκαν τα «μικρότερα στελέχη» του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εμείς είχαμε μια εικόνα που είχαμε και μια που δεν είχαμε. Οι συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μαζικές δυναμικές, όχι αυτές που πήγε ο Τσίπρας, αλλά αυτές που πήγαμε εμείς τα μικρότερα στελέχη», ανέφερε ο Κώστας Αρβανίτης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιατί όλοι θέλουν να γίνουν ευρωβουλευτές – Ο μισθός, τα επιδόματα και η... σύνταξη στα 63

Εκατοντάδες υποψήφιοι θα δώσουν στις 9 Ιουνίου «μάχη» για μία από τις συνολικά 21 θέσεις που θα έχει η Ελλάδα στο Ευρωκοινοβούλιο. Φυσικά, η ενασχόληση με τα κοινά, η ανάγκη προσφο...

Αυτή είναι η υποψήφια βουλευτής της ΝΙΚΗ που χαστούκισε την Αγγελική Δεληκάρη - Ανεστάλη η κομματική της ιδιότητα

«Αδιανόητη και απαράδεκτη πράξη» χαρακτηρίζει η Νίκη το χαστούκι από υποψήφια βουλευτή του κόμματος στη βουλευτή της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, ανασ...

Φόρτωση άρθρων...