Παρασκευή
31 Μαΐου 2024

Αυτιάς: Είμαι τέταρτος στο ψηφοδέλτιο, όμως είμαι πρώτος στις καρδιές των ανθρώπων

Παρασκήνιο

Για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο, αλλά και για τα σχόλια που δέχθηκε από την αντιπολίτευση για την υποψηφιότητά του μίλησε μεταξύ άλλων στην πρωινή εκπομπή του Mega ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Αυτιάς.

«Αυτό που βλέπουμε είναι ότι ''34 χρόνια ήσουν κοντά μας και τώρα πάρε το διαβατήριο''. Είμαι τέταρτος στο ψηφοδέλτιο, αυτή η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές τους», είπε.

«Δεν θα απαντήσω στους πολιτικούς αρχηγούς που μου κάνουν επίθεση. Ευχαριστώ, τρεις μου έκαναν επίθεση. Δεν θα απαντήσω σε αντιπάλους μου. Αυτοί νομίζουν ότι είμαστε αντίπαλοι, πιστεύω ότι κινούμαστε παράλληλα. Όταν βρεθούμε εκεί και υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, είναι φανέλα Εθνικής αυτό», σημείωσε ο Γιώργος Αυτιάς.

Όσον αφορά την ακρίβεια ενόψει Πάσχα, τόνισε πως πρέπει να υπάρξει στήριξη τόσο στους καταναλωτές όσο και τους παραγωγούς.

«Πρέπει να στηρίξουμε τον Έλληνα καταναλωτή, την οικογένεια, να ζήσει το Πάσχα με φθηνότερη τιμή, αλλά να στηρίξουμε και τον παραγωγό».

«Γιατί πάμε Ευρώπη; Στην Ευρώπη θα συντελεστούν μεγάλες αλλαγές. Με την ΚΑΠ εξασφάλισε η πατρίδα μας να μην έχουν μείωση οι αγρότες, όπως είχαν σε άλλες χώρες. Η νέα ΚΑΠ λόγω κλιματικής αλλαγής φέρνει νέα πράγματα. Η δεύτερη μάχη είναι για την άμυνα της χώρας. Εξασφαλίσαμε μεγάλη επιχορήγηση να μη λαμβάνεται υπόψη η δαπάνη για την άμυνα στο χρέος. Το τρίτο στοιχείο είναι καλύτεροι δρόμοι, καλύτερα νοσοκομεία, καλύτερα σχολεία και στήριξη εισοδήματος», είπε επίσης ο Γιώργος Αυτιάς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: «Με τον Ανδρουλάκη θα ήθελα να παίξω μπάσκετ» – Πού θα ήθελε να πάει με Κασσελάκη και Κουτσούμπα

«Θα πήγαινα με τον Στέφανο Κασσελάκη στα μπουζούκια», αλλά ενδεχομένως λίγο... καταναγκαστικά, με βάση την ερώτηση που του ετέθη κατά την συνέντευξη των Παραπολιτικών 90,1, είπε ο ...

Φόρτωση άρθρων...