Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Επί ποδός τα κομματικά επιτελεία ενόψει του δεύτερου γύρου

Πέντε ημέρες απομένουν από τον δεύτερο γύρο των Αυτοδιοικητικών Εκλογών και τα επιτελεία των κομμάτων έχουν πάρει «φωτιά».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε τις επισκέψεις για τη μάχη του δεύτερου γύρου από την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, και από τη Μυτιλήνη έστειλε μήνυμα νίκης για την εκλογή του Αλκιβιάδη Στεφανή.

«Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος γι’ αυτήν την επιλογή την οποία κάναμε και είμαι σίγουρος ότι το βράδυ της Κυριακής εδώ στη Μυτιλήνη θα γιορτάσουμε μαζί μια μεγάλη νίκη και ο Αλκιβιάδης θα είναι ο επόμενος περιφερειάρχης».

Η Νέα Δημοκρατία κέρδισε ήδη τις 7 από τις 13 έδρες και στόχος της είναι να εκλέγουν «γαλάζιοι» υποψήφιοι σε όλες, ενώ μόνο στη Θεσσαλία υπάρχει στον δεύτερο γύρο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης.

«Να αφήσουμε στην άκρη παρακαλώ τις όποιες στεναχώριες, τις όποιες πικρίες που πάντα, το γνωρίζω καλά, μπορεί να υπάρχουν όταν μιλάμε για τοπικές εκλογές», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ενόψει της μάχης για τον δήμο Αθηναίων όπου ο Κώστας Μπακογιάννης έχει βάλει πλώρη με μια μεγάλη διαφορά από τον πρώτο γύρο για να ανανεώσει τη θητεία του την ερχόμενη Κυριακή, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο αυριανό debate με τον Χάρη Δούκα από το ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Κώστα Ζαχαριάδη από τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο.

Από τις γειτονιές της Λάρισας ξεκίνησε τις επισκέψεις ενόψει του δεύτερου γύρου και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, έχοντας στο πλευρό του τον νέο δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Κασσελάκης, η διαγραφή του ονόματος ΣΥΡΙΖΑ και το αναγκαστικό ξεκαθάρισμα με στροφή προς τα... δεξιά

Ο Κασσελάκης συνεχίζει τα σόου του μέσω διαδικτύου στοχεύοντας στη νεολαία και πιστεύοντας ότι μετά από 2-3 τετραετίες θα είναι... πρωθυπουργός! Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα είναι βαλτωμένο κ...

Φόρτωση άρθρων...