Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Δεξίωση στον Λευκό Οίκο προς τιμήν Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη θα παραθέσει ο Τζο Μπάιντεν

Δεξίωση προς τιμήν του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη θα παραθέσουν ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν, στο Λευκό Οίκο, με αφορμή τα 200 χρόνια ανεξαρτησίας της Ελλάδας.

Ο Πρωθυπουργός στις 16 Μαΐου για επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ προκειμένου - την ίδια ημέρα- να συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο. Παρόντες θα είναι επιφανείς εκπρόσωποι της Ομογένειας στις ΗΠΑ, υπουργοί, γερουσιαστές και μέλη του Κογκρέσου, επιχειρηματίες και άλλοι αξιωματούχοι.

Η πρόσκληση του Λευκού Οίκου: «Ο πρόεδρος και η Δρ. Μπάιντεν αιτούνται την ευχαρίστηση της συντροφιάς σας στην Γιορτή για τα 200 χρόνια της Ανεξαρτησίας προς τιμήν της Εξοχότητος του πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας και της κυρίας Μητσοτάκη που θα λάβει χώρο στο Λευκό Οίκο τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 στις 5 το απόγευμα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες. Όλα έγιναν...

Ευπρόσδεκτες οι ψήφοι των «Σπαρτιατών», λέει ο ξάδερφος του Κασσελάκη και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου να βάλει «μπλόκο» στο κόμμα των «Σπαρτιατών» για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, έχουν προκύψει πολλά ερωτήματα σχετικά με το πού θα καταλήξουν οι ψή...

Φόρτωση άρθρων...