Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Δημοσκόπηση Action24: Στο 6,1% η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, στο 13,9% το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ (κάρτες)

Πολιτική

Προβάδισμα 6,1 ποσοστιαίων μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζει η δημοσκόπηση της RASS που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ACTION 24 και μεταδόθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων στις 19:00.

Η πανελλήνια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην αφετηρία ουσιαστικά της προεκλογικής περιόδου που ατύπως έχει ξεκινήσει, εμφανίζει τη ΝΔ να συγκεντρώνει ποσοστό 30,8%, τον ΣΥΡΙΖΑ 24,7%, το ΠΑΣΟΚ 13,9%, το ΚΚΕ 6,1, την Ελληνική Λύση 3,3% και το ΜέΡΑ25 3,1%.

karta

Σε ο,τι αφορά τους επιμέρους δείκτες η εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη υπερέχει αυτής του Αλέξη Τσίπρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 20,5% έναντι του Αλέξη Τσίπρα.

karta

Στο ερώτημα για τη δημοτικότητα  των πολιτικών αρχηγών το 43,2% των πολιτών εκφέρουν θετική γνώμη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ ακολουθεί ο Νίκος Ανδρουλάκης με 41,1% και ο Αλέξης Τσίπρας με 32,5%.

karta

  Τέλος όσον αφορά την παράσταση νίκης η ΝΔ έχει το συντριπτικό προβάδισμα με 78,6%.

karta

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρωμανός σε Κασσελάκη: Οι δαπάνες για την υγεία είναι στο 5,8% του ΑΕΠ με αυξητικές τάσεις

Βολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία μέσω του εκπροσώπου Τύπου της, Νίκου Ρωμανού. O κύριος Ρωμανός τόνισε πως ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ και του αρχηγού του εί...

Μητσοτάκης για το πρόγραμμα πολιτικής προστασίας «Αιγίς»: Έμφαση σε πρόληψη, καταστολή και αποκατάσταση

«Έχουμε κάνει ό,τι μπορούσαμε καλύτερο για να προετοιμαστούμε για το φετινό καλοκαίρι», τόνισε ο Πρωθυπουργός. «Η Ελλάδα του 2024 δεν θυμίζει σε τίποτα την Ελλάδα του 2019».

Φόρτωση άρθρων...