Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Δύσκολη... μέρα για τον Κασσελάκη- Πάω Σύνταγμα να βάλω μονάδες στο κινητό μου, μετά Βουλή, το απόγευμα γυμναστήριο (photos&video)

Πολιτική

Με τον καθιερωμένο καφέ από το μαγαζί δίπλα από το σπίτι του ξεκίνησε η ημέρα του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Ρεπόρτερ και κάμερες περίμεναν τον κ. Κασσελάκη, λίγες ώρες μετά τη νίκη του, έξω από το σπίτι του στον Νέο Κόσμο, καταγράφοντας την προσπάθειά του να φτάσει μέχρι το αυτοκίνητο.

Παρά την αρχική του άρνηση για δηλώσεις, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στους δημοσιογράφους, ενημερώνοντας για το πρόγραμμά του. Όπως είπε, θα πήγαινε πρώτα στο Σύνταγμα για να βάλει μονάδες στο κινητό του μέχρι να το γυρίσει σε συμβόλαιο, μετά στη Βουλή και το απόγευμα γυμναστήριο.

 

Βίντεο από τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη

 

Στις 12:00, ο κ. Κασσελάκης έχει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, στο γραφείο του απερχόμενου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Ο κ. Κασσελάκης, μετά από λίγη ώρα, εμφανίστηκε να βγαίνει από το μετρό Συντάγματος. Εκεί, πολίτες έσπευσαν να τον χαιρετίσουν, ενώ κάποιοι του ζήτησαν και selfie, την οποία δεν αρνήθηκε.

 

κασσελακης

 

κασσελακης

 

κασσελακης

 

κασσελακης

 

Νωρίτερα είχαν βγει από το σπίτι ο πατέρας και ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη:

 

kasselakis

 

kasselakis

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φλωρίδης: Υποκριτική η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ στη δικαστική απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι

Συγκριτικά στοιχεία για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι Ποινικοί Κώδικες του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας τα εγκλήματα ανθρωποκτονίας και εμπρησμού κατέθεσε στη Βουλή ο Γιώργος ...

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου ανοίγει η πόρτα εξόδου της Ν.Δ. – Σας αξίζει μήνυμα αποδοκιμασίας

Νέα επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή. ...

Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ υπό τον πρωθυπουργό – Πυρκαγιές, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή ψηλά στην ατζέντα

Μία σειρά κρίσιμων ζητημάτων για τη χώρα βρέθηκαν ψηλά στην ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας. Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφ...

Φόρτωση άρθρων...