Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

ΕΕ: Απαράδεκτη η απαγόρευση εισόδου του Τζιτζικώστα στην Τουρκία

Πολιτική

«Απαράδεκτη» χαρακτήρισε τη στάση της Τουρκίας να απαγορεύσει την είσοδο του Απόστολου Τζιτζικώστα στη χώρα, ο πρόεδρος της Επιτροπής των Περιφερειών της ΕΕ, Βάσκο Άλβες.

«Πλήρης αλληλεγγύη στον πρώτο αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών στον οποίο απαγορεύτηκε η είσοδος στην Τουρκία για να συμπροεδρεύσει στην Ευρωμεσογειακή Περιφερειακή και Τοπική Συνέλευση - ARLEM» αναφέρει με ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Κορντέιρο.

«Ευχαριστούμε την Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Τουρκία για την υποστήριξη. Αυτή η κατάσταση είναι απλώς απαράδεκτη. Ζήτησα από το Προεδρείο της ARLEM να το εξετάσει στην επόμενη συνεδρίαση ενόψει της κατάλληλης απάντησης» προσέθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρόταση δυσπιστίας: Τι αναμένεται να πουν στη Βουλή Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης

Το βράδυ ολοκληρώνεται η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί της Πρότασης Δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης με την διενέργεια της ονομαστικής ψηφοφορίας. Η ονομαστική ηλεκτρονική ψ...

Δένδιας: «Πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη η πρόταση δυσπιστίας»

Πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας ο οποίος, στη συζήτηση που εξελίσσεται στην ολομέλεια, υπογράμμ...

Φόρτωση άρθρων...