Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Εκλογές 2023: Την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης επιλέγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Πολιτική

Σε τρεις περιφερειακές ενότητες ήταν υποψήφιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις εκλογές του Ιουνίου. Συγκεκριμένα, στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας δίνοντας έμφαση στα λαϊκά στρώματα όπου η ΝΔ κατέγραψε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά, στην Α’ Θεσσαλονίκης, ρίχνοντας ειδικό βάρος στη Βόρεια Ελλάδα και στην περιφερειακή ενότητα Έβρου μια επιλογή υψηλού συμβολισμού προς τους ακρίτες λόγω του μεταναστευτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός επέλεξε να κρατήσει την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης, αφήνοντας εκτός κοινοβουλίου τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη.

«Με την επιλογή του ΠΘ να κρατήσει την έδρα της Θεσσαλονίκης, ολοκληρώνεται ένας κύκλος εμπειριών για μένα, 13.200 άνθρωποι με τιμήσατε και σας είμαι ευγνώμων. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την τιμητική πρότασή του. Ευχαριστώ όλους εσάς που ήρθατε στο γραφείο, για να μου δηλώσετε τη συμπάθεια και στήριξη σας» ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Δημήτρης Βενιέρης.

«Το σύνθημα μου -στις 21 Μαΐου δεν αρχίζουμε, συνεχίζουμε” περιέκλειε όλα όσα είχα στο μυαλό μου. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε όσα θεωρούμε σωστά και θα είμαστε απέναντι σε όσα πρέπει» ήταν το μήνυμά του πολιτευτή της ΝΔ στο Facebook. Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Βενιέρης ευχαρίστησε επίσης τους συνεργάτες και τη σύζυγό του και ανακοίνωσε πως επιστρέφει στις εκπομπές του στον Status FM 107,7.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δηλώσεις Μητσοτάκη - Ερντογάν: Διάσταση απόψεων για Μονή της Χώρας, μειονότητα και Χαμάς - Συμφωνίες σε Οικονομικά, Πολιτική Προστασία

Θετικό ήταν το κλίμα στη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν. Στην κοινή συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας πρωθυπουργός σήκωσε το γάντι και απάντησε άμεσα στον Ερντογάν...

Φόρτωση άρθρων...