Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Εκλογές: Σε «ναυάγιο» οδηγείται η διεξαγωγή νέου debate

Σε «ναυάγιο» οδηγείται το ενδεχόμενο διεξαγωγής νέου debate. Όπως όλα δείχνουν δεν θα διεξαχθεί τηλεμαχία πριν από τις δεύτερες Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου. 

H δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης στον Νίκο Ευαγγελάτο ανέφερε, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, αν θα γίνει ή όχι τηλεμαχία.

Για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου μάλλον δεν θα γίνει τηλεμαχία. Σύμφωνα με πληροφορίες της Χριστίνας Κοραή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει λόγο να κάνει ένα debate.

Οι λόγοι που δεν θα γίνει μία τηλεμαχία πριν τις Εκλογές

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπως αναφέρει η Χριστίνα Κοραή, δεν έχει λόγο να κάνει ένα debate, γιατί σε ό,τι αφορά τα πέντε κόμματα που μπήκαν στην Βουλή, η συζήτηση αυτή έχει ήδη γινεί.

Την περίπτωση της τηλεμαχίας μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα θα είχε νόημα αν διεκδικούσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το 20% μπόνους, θεωρεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ για τους «Σπαρτιάτες»: Κάποιοι προτιμούν να «ψαρεύουν» ψήφους σε θολά νερά

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του απέναντι στο κόμμα των «Σπαρτιατών» εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Μετά και τη δήλωση του Βασίλη Στίγκα ότι ο...

Φόρτωση άρθρων...