Σαββάτο
30 Σεπτεμβρίου 2023

Εκλογές: Σε «ναυάγιο» οδηγείται η διεξαγωγή νέου debate

Σε «ναυάγιο» οδηγείται το ενδεχόμενο διεξαγωγής νέου debate. Όπως όλα δείχνουν δεν θα διεξαχθεί τηλεμαχία πριν από τις δεύτερες Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου. 

H δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή μιλώντας το απόγευμα της Πέμπτης στον Νίκο Ευαγγελάτο ανέφερε, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις, αν θα γίνει ή όχι τηλεμαχία.

Για τις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου μάλλον δεν θα γίνει τηλεμαχία. Σύμφωνα με πληροφορίες της Χριστίνας Κοραή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει λόγο να κάνει ένα debate.

Οι λόγοι που δεν θα γίνει μία τηλεμαχία πριν τις Εκλογές

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπως αναφέρει η Χριστίνα Κοραή, δεν έχει λόγο να κάνει ένα debate, γιατί σε ό,τι αφορά τα πέντε κόμματα που μπήκαν στην Βουλή, η συζήτηση αυτή έχει ήδη γινεί.

Την περίπτωση της τηλεμαχίας μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα θα είχε νόημα αν διεκδικούσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το 20% μπόνους, θεωρεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παύλος Μαρινάκης για Κασσελάκη: Ας μάθει πρώτα τους βασικούς κανόνες της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας

Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, προκάλεσαν οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, από το γραφείο του στη Βουλή σχετικά με τη σύνταξη τ...

Μπακογιάννης: «Η Αθήνα δεν είναι “πέρασμα” για υποψηφίους, “είδα φως και μπήκα”»

Για τα ζητούμενα της ασφάλειας στην Αθήνα, τον εκσυγχρονισμό και την αλλαγή φιλοσοφίας στην καθαριότητα, αλλά και για το κατά πόσο η εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ μεταβάλλει τα ...

Φόρτωση άρθρων...