Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε η Αχτσιόγλου

«Σήμερα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ προσέρχονται και στέλνουν μήνυμα ότι η προοδευτική παραταξη είναι εδώ απέναντι στην κυβέρνηση που νομίζει οτι έχει λευκή επιταγή»

Πολιτική

Λίγο μετά τις 11 το πρωί έφτασε στο Αιγάλεω για να ψηφίσει στον β΄γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος Έφη Αχτσιογλου.

«Σήμερα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ προσέρχονται και στέλνουν μήνυμα ότι η προοδευτική παραταξη είναι εδώ απέναντι στην κυβέρνηση που νομίζει οτι έχει λευκή επιταγή. Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τις ανάγκες των πολιτών που ορθώς θεωρούν οτι δεν ζουν όπως τους αξίζει» είπε η κυρία Αχτσιόγλου.

«Για μένα είναι ευθύνη και δέσμευση ότι θα είμαστε εδώ για να εκφράζουμε ανθρώπους που θέλουν μια άλλη πολιτική για τον τόπο, να τους δώσουμε ελπίδα και προοπτική».

Δήλωση Έφης Αχτσιόγλου από το Αιγάλεω μετά την κάλπη

«Είμαι αισιόδοξη, πιστεύω ότι το βράδυ θα είμαστε πιο χαμογελαστοί όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε η κυρία Αχτσιογλου λέγοντας ότι το μήνυμα είναι για μια «πιο δομική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση».

Την κυρία Αχτσιόγλου υποδέχθηκαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με την ίδια να είναι χαμογελαστή και ευδιάθετη.

news

 

news
news

Απο νωρίς στο δημαρχείο στο Αιγάλεω βρίσκονταν βουλευτές και στελέχη που εχουν στηρίξει ανοιχτά την υποψηφιότητα της κ. Αχτσιογλου. Μεταξύ άλλων ήταν ο Νάσος Ηλιόπουλος, Θεανώ Φωτίου και Δημήτρης Βίτσας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Προτεραιότητά μας το δημογραφικό και η προστασία της ελληνικής οικογένειας

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου. Στην τελευταία του ανάρτηση ο πρωθυπουργός μίλησε για το δημογραφικό και την...

Μητσοτάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν την Τουρκία - Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών

Το μήνυμα ότι «είναι θετικό να συνομιλούμε» με την Τουρκία «χωρίς, όμως, αυταπάτες ότι η Τουρκία έχει αλλάξει τις πάγιες θέσεις της σχετικά με το Αιγαίο», έστειλε, μιλώντας στην τη...

Μητσοτάκης: Είμαι συγκλονισμένος από την αποτρόπαια επίθεση εναντίον του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας

Μήνυμα για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω ανάρτησης στο Twitter. «Είμαι σοκαρισμένος από την...

Φόρτωση άρθρων...