Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Εξεταστική Επιτροπή για Τέμπη: Την Τετάρτη η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής

Πολιτική

Την προσεχή Τετάρτη (15/11) πρόκειται να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που είχε καταθέσει το ΚΚΕ για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπως αποφασίστηκε νωρίτερα στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Την πρόταση αυτή είχαν με δηλώσεις τους ανακοινώσεις πως θα υπερψηφίσουν η Νέα Δημοκρατία, πιθανά ο ΣΥΡΙΖΑ, η Πλεύση Ελευθερίας, η Ελληνική Λύση και η Νίκη.

Στο μεταξύ, το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε νωρίτερα αίτημα για τη σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Σημειώνεται ότι, την περασμένη Παρασκευή (10/11), με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποιούσε ότι πρόκειται επίσης να καταθέσει αίτημα για την σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το έγκλημα των Τεμπών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρυσοχοΐδης: Τα μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία εφαρμόζονται, εντείνονται και εξελίσσονται

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε για τη βία κατά των γυναικών σε ανοιχτή εκδήλωση για την έμφυλη ισότητα, που διοργάνωσαν το “Free Thinking Zone” και το...

Στην Κέρκυρα για το Πάσχα ο Κασσελάκης (Video&Photos)

Στην Κέρκυρα έφτασε ο Στέφανος Κασσελάκης, για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει και πολιτική δραστηριότητα καθώς αύριο θα συναντηθεί με ...

Φόρτωση άρθρων...