Κυριακή
14 Ιουλίου 2024

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Ξάνθης (Photos)

Τον νομό Ξάνθης επισκέφτηκε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί το κόμμα ενόψει των Εκλογών της 25ης Ιουνίου.
Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο Συντονιστής εκλογικού αγώνα, πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά και, ενώ στο κλιμάκιο συμμετείχε ο υποψήφιος βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών, Δημήτρης Καιρίδης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα της Ξάνθης.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, τα στελέχη επισκέφθηκαν τον Δήμο Τοπείρου και τις κοινότητες  Άβατο και Εύλαλο, το Σέλερο του Δήμου Αβδήρων, τις κοινότητες Εχίνου και Κένταυρου στον Δήμο Μύκης και την πόλη της Ξάνθης. Οι κ.κ. Χαρδαλιάς και Καιρίδης συνοδευόμενοι από τα μέλη της ΔΕΕΠ, των κατά τόπους ΔΗΜΤΟ και τους πολιτευτές του νομού συναντήθηκαν με στελέχη του κόμματος, επισκέφθηκαν τοπικά καταστήματα όπου και συνομίλησαν με  επιχειρηματίες και εργαζόμενους και αντάλλαξαν απόψεις με εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής με στόχο την ανάπτυξή της.

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Ξάνθης

 
Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε: «Χωριό χωριό από τα Άβδηρα μέχρι τον Τοπείρο και από τη Μύκη μέχρι τα τελευταία ορεινά χωριά της Θράκης, συναντάμε τους πολίτες και τους μεταφέρουμε τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία. Διεκδικώντας από κοινού την ανάπτυξη του τόπου, ζητούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών για την προκοπή των τοπικών κοινωνιών, σεβόμενοι πάντα τις ιδιαιτερότητές τους και αναδεικνύοντας τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Πιο δυνατοί από ποτέ, πιο ενωμένοι από ποτέ, πιο αποφασιστικοί από ποτέ, συνδιαμορφώνουμε σήμερα όλοι μαζί την Ελλάδα του αύριο που μας αξίζει. Και αυτό ξεκινάει στις 25 Ιουνίου στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Ξάνθης

 
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καιρίδης δήλωσε: «Η ανάπτυξη αφορά όλους και κανείς δεν πρέπει και δεν μπορεί να μείνει πίσω. Αφορά κατεξοχήν τους πιο ευάλωτους και τις πιο ευαίσθητες περιοχές. Αφορά τη Θράκη μας, με τις τεράστιες δυνατότητες που διευρύνονται από τις πρόσφατες γεωστρατηγικές ανακατατάξεις.
Γνωρίζω από μικρός την πόλη και όλη την περιοχή της Ξάνθης. Ως βουλευτής την επισκέφθηκα πολλές φορές. Ως συντονιστής στη Διακομματική Επιτροπή για την Ανάπτυξη της Θράκης εργάστηκα για δύο χρόνια για την επίλυση μιας σειράς θεμάτων που την αφορούν. Και συνεχίζουμε, σταθερά, τολμηρά, μπροστά.

Στις 25 Ιουνίου, οι Ξανθιώτες μαζί με όλους τους Έλληνες επιλέγουν τον δρόμο της ανάπτυξης και των έργων. Δίνουν ισχυρή εντολή στη Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αλλάξουμε την Ελλάδα για το καλό το δικό μας και των παιδιών μας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης στο CNN: Ως Ευρώπη πρέπει να δαπανούμε περισσότερα για την Αμυνα, δεν μπορούμε να στηριζόμαστε μόνο στις ΗΠΑ

Τα αληθινά προβλήματα είναι η ακρίβεια και η μετανάστευση, τόνισε ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζοντας υπεβολικό τον φόβο της ανόδου της Ακροδεξιάς

Φόρτωση άρθρων...