Επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έστειλε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, μετά από το σάλο που προκλήθηκε με αφορμή τις προσβλητικές δηλώσεις του για τους φίλαθλους του Ολυμπιακού και του Άρη.
Άλλωστε, νωρίτερα σήμερα ο ίδιος ο Κώστας Ζουράρις, με δήλωσή του στο Βήμα, ανέφερε ότι υποβάλλει παραίτηση από υφυπουργός, προσθέτοντας πως προτίθεται να την ανακοινώσει αύριο στη Βουλή.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε σχετικές δηλώσεις μετά τη Δευτέρα, αφού ολοκληρωθεί η συζήτηση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.
Στην επιστολή ο Κώστας Ζουράρις αναφέρει:
«Ερίδματε (σ.σ. καλοδομημένε) πρωθυπουργέ και σύντροφε υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον. Μετά της προσηκούσης τιμής, Κώστας Γ. Ζουράρις.
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις