Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην Πάτρα: «Δεν μας φοβίζουν θρασύδειλοι τραμπούκοι»

Πολιτική

Θρασύδειλους τραμπούκους χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τους κουκουλοφόρους που επιτέθηκαν στα γραφεία του κόμματος στην Πάτρα το μεσημέρι της Δευτέρας (31/10).

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της καταδικάζει την επίθεση κουκουλοφόρων και καλεί όλα τα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Επισημαίνει ότι η επίθεση έγινε ενώ ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Πατρών ήταν μέσα, λίγο πριν ξεκινήσει συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Οι επικίνδυνοι, θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν μας φοβίζουν! Κανέναν δεν πτοούν, κανέναν δεν εκφοβίζουν! Η Δημοκρατία μας, το κράτος δικαίου και οι αρχές και αξίες τις οποίες υπηρετούμε με συνέπεια, είναι πολύ ισχυρότερες από τις κουκούλες τους!» τονίζει η ΝΔ.

Πώς έγινε η επίθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24, τέσσερα άτομα που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν στα γραφεία της ΝΔ, πέταξαν κόκκινες μπογιές και προκάλεσαν ζημιές. Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Έρευνα πραγματοποιεί η αστυνομία για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων. Οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί σε κάμερες κλειστού κυκλώματος και το υλικό βρίσκεται στα χέρια των αρχών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τα μηνύματα από τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη: Ο πήχης του 33% και οι «γιαλαντζί πατριώτες»

Πιο συγκεκριμένος ως προς τον εκλογικό πήχη για τη Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες ευρωεκλογές έγινε χθες το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, δια...

Φόρτωση άρθρων...