Παρασκευή
07 Αυγούστου 2026

Επίθεση στον Καμμένο από Φίλη και Σκουρλέτη

Πολιτική

Επίθεση κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, εξαπέλυσαν ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, με αφορμή το ενδεχόμενο αντίδρασης των Ανεξάρτητων Έλληνων για το Σκοπιανό.

Συγκεκριμένα, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι αν ο Πάνος Καμμένος δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβερνητική σταθερότητα για το Σκοπιανό θα είναι σαν να βάζει τρικλοποδιά και να υπονομεύει την ίδια την κυβέρνηση.

Ακόμα, ο Πάνος Σκουρλέτης συμπλήρωσε πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, αν και δύσκολο, θα επιδιωχθεί μία νέα κυβερνητική πλειοψηφία. Επισήμανε πως το ενδεχόμενο κόψιμο των συντάξεων έχει αποκλειστεί και θα το γνωρίζουμε πριν το Eurogroup της 3ης Δεκεμβρίου ενώ οι πρόωρες εκλογές του Φεβρουαρίου δεν αποτελούν πιθανό σενάριο.

Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, ο οποίος μιλώντας στο “ΘΕΜΑ 104,6” υπογράμμισε ότι ο Πάνος Καμμένος δικαιούται να πει την άποψη του αλλά, όπως είπε, «με τρόπο που να μη δημιουργεί μείζονα κρίση κυρίως για την οικονομία και για την πολιτική».

«Δεν έχουμε, πρόσθεσε», την πολυτέλεια πολιτικής αστάθειας στη χώρα μας. «Βεβαίως υπάρχει πλειοψηφία για να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή και πιστεύω ότι μπορεί να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο. Αυτό που ενδιαφέρει μέχρι τις εκλογές είναι να έχουμε μια ενίσχυση της οικονομίας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δούρου: Θολή συμφωνία που αφήνει ανοικτά ερωτήματα σχετικά με τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας έναντι της τουρκικής επιθετικότητας

«Για “ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης” στην ηλεκτρική σύνδεση Ελλάδας - Κύπρου, που “ενισχύει τη χρηματοδότηση και επιταχύνει την υλοποίησή του”, μιλά η κυβέρνηση με αφορμή είσοδο του γαλ...

Φόρτωση άρθρων...