Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Ερντογάν: «Έχουμε ισχυρή βούληση για την επίλυση των θεμάτων με την Ελλάδα»

Πολιτική

Για «ισχυρή βούληση» να επιλυθούν τα ζητήματα με την Ελλάδα και το Ισραήλ έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο επενδυτικό συνέδριο του τουρκοαμερικανικού επιχειρηματικού συμβουλίου.

Ακόμα, ο Τούρκος Πρόεδρος τόνισε πως «εξακολουθούμε να διατηρούμε τον στόχο μας για πλήρη ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά τα εμπόδια και τις αδικίες που έχουμε υποστεί εδώ και 60 χρόνια».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν:

«Έχουμε επιδείξει ισχυρή βούληση για την επίλυση των ζητημάτων με το Ισραήλ και την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης, συναντηθήκαμε με τους πρωθυπουργούς και των δύο χωρών και συζητήσαμε τα θέματα της ατζέντας μας.

Αποδίδουμε μεγάλη σημασία στον ανανεωμένο διάλογό μας με την Αίγυπτο. Εξακολουθούμε να διατηρούμε τον στόχο μας για πλήρη ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά τα εμπόδια και τις αδικίες που έχουμε υποστεί εδώ και 60 χρόνια».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Περιοδεία Κασσελάκη στα μειονοτικά χωριά της Αλβανίας: «Ως παιδί ομογενών καταλαβαίνω τα προβλήματά σας»

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες ομογενείς βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, που πραγματοποιεί περιοδεία σε όλα τα μειον...

Αντιδράσεις για την απίστευτη δήλωση Κασσελάκη: «Αν κάποιος διανοηθεί να σας πει τίποτα, μου το λέτε και τους ξεσκίζω»

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει μία δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη κατά την επίσκεψη του στην Πρέβεζα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα τους ...

Φόρτωση άρθρων...