Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Kυβερνητική παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Έρχεται κυβερνητική παρέμβαση για τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Η Κυβέρνηση αυτή έχει αποδείξει ότι δεν αφήνει κανένα ζήτημα στην τύχη του. Με άμεσες παρεμβάσεις – όπως με παρεμβάσεις που έγιναν στα ζητήματα της ενέργειας που καλύφθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αυξήσεων -πάνω από 80% και πολλές φορές 90% και στα κοινωνικά τιμολόγια 100% », τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Στο ζήτημα της ακρίβειας, των τροφίμων που είχαμε συγκεκριμένες παρεμβάσεις  οι οποίες συνεχίζονται και θα συνεχίζονται όσο υπάρχει ανάγκη. Το παρακολουθούμε το ζήτημα αυτό και θα ενημερωθείτε άμεσα για νεότερα από την κυβέρνηση», πρόσθεσε ο Παύλος Μαρινάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν νοείται «θετικό κλίμα» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις σε βάρος των εθνικών συμφερόντων της χώρας»

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει απερίφραστα την απόφαση των τουρκικών Aρχών για την έναρξη λειτουργίας της Μονής της Χώρας ως μουσουλμανικού τεμένους. Παράλληλα, ασκεί κριτική στην ελληνική Κ...

Αντίστροφη μέτρηση για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου – Στην τελική ευθεία τα κόμματα

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τις Ευρωεκλογές. Μετά το Πάσχα τα κομματικά επιτελεία μπαίνουν ξανά στη μάχη για την τελική ευθεία της 9ης Ιουνίου. Οι πολιτικοί αρχηγοί θα συνεχίσο...

Φόρτωση άρθρων...