Σαββάτο
01 Ιουνίου 2024

Ευρωεκλογές: Πόσοι έχουν λάβει τον φάκελο με την επιστολική ψήφο και πόσοι έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής

Στους εκλογικούς καταλάγους έχουν γραφτεί πάνω από 200.000 πολίτες από το εσωτερικό και το εξωτερικό για να ψηφίσουν με την επιστολική ψήφο.

Στα χέρια των ψηφοφόρων έχει ξεκινήσει ήδη να φτάνει ο φάκελος με την επιστολική ψήφο για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ήδη από τη Δευτέρα 13 Μαΐου. 

Τις προηγούμενες ημέρες εστάλησαν στους πάνω από 200.000 εγγεγραμμένους email, sms ή μήνυμα στο viber ότι η αποστολή των φακέλων έχει ξεκινήσει και ότι έχουν τη δυνατότητα μέσω συνδέσμου να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της αποστολής μέχρι την άφιξη στην πόρτα τους.

Όσοι έχουν παραλάβει τον ειδικό φάκελο για την επιστολική ψήφο μπορούν να ψηφίσουν και στη συνέχεια, ακολουθώντας τις οδηγίες, να αποστείλουν τον φάκελο με το ψηφοδέλτιο.

Όπως είπε η δημοσιογράφος του MEGA, Χριστίνα Κοραή, μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει 1.500 πολίτες με επιστολική ψήφο. Συγκεκριμένα, γράφτηκαν στους εκλογικούς καταλόγους 202.556 άτομα από το εσωτερικό και το εξωτερικό για να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο.

Στις 15 Μαΐου ψήφισαν με επιστολική οι πρώτοι 1.500 ενώ μέχρι στιγμής έχουν παραλάβει τον φάκελό τους πάνω από 160.000 άτομα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ομόνοια: Ελεύθερος υπό όρους ο άνδρας που κατηγορείται ότι έδειρε και βίασε την 33χρονη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 27χρονος Παλαιστίνιος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε, βίασε, μαχαίρωσε και έδεσε χειροπόδαρα με ένα πανί την 33χρονη στην Ομόνοια, κρατ...

Φόρτωση άρθρων...