Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Γ. Οικονόμου σε Αλ. Τσίπρα: "Η κυβέρνηση ούτε θριαμβολογεί, ούτε θεωρητικολογεί"

Πολιτική

"Οι πυρκαγιές είναι μια από τις επιπτώσεις της σφοδρής κλιματικής κρίσης που πλήττει την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και την Ευρώπη. Οι άμεσες ζημιές και οι ευρύτερες επιπτώσεις τους είναι αναπόφευκτες, οπότε η Κυβέρνηση ούτε θριαμβολογεί, ούτε θεωρητικολογεί", τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης οικονόμου, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

"Μελετώντας προσεκτικά τα δεδομένα και την περσινή δυσάρεστη εμπειρία, φροντίσαμε εγκαίρως να οργανώσουμε σε νέα, αποτελεσματικότερη, βάση τόσο το σύστημα αποτροπής και αντιμετώπισης των πυρκαγιών, όσο και τον μηχανισμό αποζημίωσης των πολιτών και αποκατάστασης των ζημιών. Με περισσότερα υλικά μέσα, με περισσότερες ανθρώπινες δυνάμεις, με καλύτερο συντονισμό, για να μπορεί ο κρατικός μηχανισμός να ανταποκρίνεται όλο και καλύτερα σε ένα τεράστιο παγκόσμιο πρόβλημα", πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σκέρτσος: «Να αποδείξουμε εάν είμαστε με την αλήθεια ή με τα λαϊκά δικαστήρια»

Ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης μεταξύ του Άκη Σκέρτσου και του Μιχάλη Κατρίνη στη Βουλή. O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ρώτησε «εάν οι δύο υπουργοί Επικρατείας, ήταν ...

Φόρτωση άρθρων...