Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Γεωργιάδης: «Αισχροκέρδεια από το 26% των πρατηρίων καυσίμων»

«Η έκρηξη του Ερντογάν είναι το απόλυτο ξεγύμνωμα εκείνων που κατηγορούσαν τον Πρωθυπουργό για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς αν μπαίνει τέλος στο μορατόριουμ για ήρεμο καλοκαίρι, ο Γιώργος Γεωργιάδης συνέστησε ψυχραιμία και εκτίμησε ότι δεν θα έχουμε επεισόδια τους επόμενους μήνες. 

Όπως ανέφερε στα «Παραπολιτικά 90,1», δύο είναι οι λόγοι, ο πρώτος ότι ο Ερντογάν αντιλαμβάνεται πως η Ελλάδα είναι ισχυρή και ο δεύτερος ότι η οικονομία της Τουρκίας είναι σε μαύρα χάλια.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε επίσης ότι τελειώνει η ενισχυμένη εποπτεία για την χώρα μας, κάτι που όπως είπε σημαίνει ότι η Ελλάδα είναι ισότιμη ευρωπαϊκή χώρα και κάνει βήμα για να αποκτήσει επενδυτική βαθμίδα. Τόνισε, δε, πως αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς την κανονικότητα και ψήφο εμπιστοσύνης προς την Κυβέρνηση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε στη συνέχεια πως τα όποια μέτρα στήριξης ληφθούν, θα είναι εντός των αντοχών του Προϋπολογισμού.

Επιπλέον, ο υπουργός αποκάλυψε ότι ένα στα τέσσερα πρατήρια υγρών καυσίμων αισχροκερδεί, ξεκαθάρισε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και τόνισε ότι ήδη επιβάλλονται πρόστιμα.

Σε ερώτηση για το αν θα συνεχιστούν οι επιδοτήσεις στα καύσιμα απάντησε πως «μετράμε τη δημοσιονομική επίπτωση και μετά πηγαίνουμε σε άλλα».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΑΑΔΕ: Έστειλε χιλιάδες e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS

E-mails σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. «Μπαίνουμε ...

Σούπερ Μάρκετ: Τα προϊόντα με τη μεγαλύτερη πτώση και άνοδο τιμών τον Φεβρουάριο

Συνεχίζεται η άνοδος των τιμών στις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, αλλά με πιο περιορισμένο ρυθμό, όπως συμπεραίνει το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ)...

Φόρτωση άρθρων...