Επίσκεψη σε παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας πραγματοποίησε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε στόχος της επίσκεψης ήταν τα παιδιά που νοσηλεύονται να μη στερηθούν τη χαρά των εορτών, παρά το γεγονός ότι περνούν τις γιορτινές ημέρες στο νοσοκομείο.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά και τους γονείς τους, επισημαίνοντας ότι εισέπραξε μηνύματα ευγνωμοσύνης για τη φροντίδα που παρέχει το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Παράλληλα, έκανε αναφορά στη συμβολή του ΕΣΥ, τονίζοντας ότι συνεχίζει να στηρίζει τους πολίτες, παρά την κριτική που δέχεται κατά καιρούς. Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκλεισε την ανάρτησή του ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους, με υγεία.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και επισκέφθηκα τα Παιδιατρικά Νοσοκομεία των Αθηνών (Παίδων Πεντέλης, Παίδων «Αγία Σοφία» και Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» αλλά και το ολοκαίνουργιο Ωνάσειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο που εγκαινιάσαμε με τον ΠΘ μόλις πριν από δύο μήνες) για να δώσω μερικά… pic.twitter.com/sqxgU7Nit6
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) December 31, 2025
Ανδρουλάκης: «Το 2026 ας αποτελέσει εφαλτήριο για μια πιο προοδευτική Ελλάδα»
Πιερρακάκης: «Καλωσορίζω θερμά την ένταξη της Βουλγαρίας στην Ευρωζώνη»
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις