Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Γεωργιάδης: «Σε 6-7 μήνες οι Εκλογές»

«Μέσα στους επόμενους 6 με 7 μήνες θα γίνουν οι εκλογές», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» και την εκπομπή «Secret» με τον Παναγιώτη Τζένο.

Ακόμα, ο υπουργός τόνισε πως, από την ώρα που θα μπει το 2023, οι Εκλογές δεν θα είναι πρόωρες. Επίσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε, επίσης, πως δεν μπορεί να γίνει συγκυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή των Εκλογών και πρόσθεσε πως συγκυβέρνηση μπορεί να γίνει με «ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρουλάκη, Βαρουφάκη και Κουτσούμπα».

Ο υπουργός τόνισε πως η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι αλαζονικό κόμμα και είπε πως, αν ο λαός επιλέξει κυβέρνηση συνεργασίας, «είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε την απόφαση του μεγάλου αφεντικού». Επίσης, δεν απέκλεισε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «σωστά ο Πρωθυπουργός θέτει ζητήματα τραπεζών, τις οποίες κάλεσε να βάλουν το δικό τους μερίδιο στην κοινωνία» και επεσήμανε πως οι τράπεζες «πρέπει να βάλουν πλάτη».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποκάλυψε πως σήμερα υπάρχουν αλλεπάλληλες συσκέψεις στο υπουργείο για το «καλάθι των εορτών» και των παιχνιδιών και τόνισε πως ανακοινώσεις θα γίνουν το αργότερο έως την Τετάρτη.

Παράλληλα, ο υπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος για ανάπτυξη άνω του 6% και εκτίμησε ότι το 2023 η Ελλάδα δεν θα έχει ύφεση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης σε Κεχαγιά για Προανακριτική: Πυροτέχνημα από ανεύθυνη αντιπολίτευση

Πυροτέχνημα από μια ανεύθυνη αντιπολίτευση χαρακτήρισε την πρόταση της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλας Κεχαγιά να συμφωνήσει η ΝΔ για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τα ...

Θύελλα αντιδράσεων μετά τις δηλώσεις Παππά περί προσυνεννόησης - «Φαντασιώσεις», λέει το ΠΑΣΟΚ

Θύελλα αντιδράσεων «σήκωσε» ο Νίκος Παππάς μετά την επίμαχη δήλωσή του ότι υπήρξε προσυνεννόηση μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας κατά...

Φόρτωση άρθρων...