Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Γεωργιάδης για «Καλάθι του Νοικοκυριού»: Σταθερές οι τιμές σε 1.000 προϊόντα

Τα αποτελέσματα αναφορικά με τις τιμές των προϊόντων που συμπεριλαμβάνονται στο «Καλάθι του Νοικοκυριού» γνωστοποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε ανάρτησή του στο Twitter, αναλύοντας τις διακυμάνσεις των τιμών των προϊόντων που μετέχουν στο «Καλάθι», κατά την 20η εβδομάδα λειτουργίας του μέτρου, τονίζει πως «οι τιμές σε 1000 προϊόντα παρέμειναν σταθερές».

«20η εβδομάδα εφαρμογής του «Καλαθιού» και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: Από 1134 προϊόντα 62 (5.47%) παρουσίασαν αύξηση, 72 (6.35%) παρουσίασαν μείωση, και 1000 (88.18%) παρέμειναν σταθερά! Σε σχέση με προηγούμενες εβδομάδες πάνω από 2% μεσοσταθμική μείωση. Προχωράμε με υπομονή υπέρ των πολιτών», ανέφερε ο υπουργός.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αλλαγή ατζέντας με υπουργικό συμβούλιο και κατώτατο μισθό - Μεταρρυθμίσεις και στροφή στην καθημερινότητα στο επίκεντρο

Χωρίς την παραμικρή κυβερνητική διαρροή καταψηφίστηκε με 159 όχι η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για την τραγωδία στα Τέμπη μετά από ένα τριήμερο κοινοβουλευτικό σφυροκόπη...

Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές (ονόματα)

«Κλείδωσαν» οι πρώτοι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες να γίνουν στις 14 Απριλίου. ...

Φόρτωση άρθρων...