Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Γιατί η Αμερικανική Πρεσβεία «τρέχει» μεγάλη δημοσκόπηση - Τι εντολές έδωσε ο Pyatt

Πολιτική
Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνουμε εγκύρως ότι ο Αμερικανός πρέσβης Geoffrey Pyatt εκτός των άλλων δραστηριοτήτων που αναπτύσσει τελευταία, ανακάλυψε και τις δημοσκοπήσεις.

Για πρώτη φορά, η Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα έχει παραγγείλει μεγάλη δημοσκόπηση με δείγμα πενταπλάσιο από τα συνηθισμένα, προκειμένου να έχει καθαρή εικόνα για τις τάσεις που διαμορφώνονται στο εκλογικό σώμα.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η αμερικανική πρεσβεία παραγγέλνει δημοσκοπήσεις. Άλλωστε είναι συνδρομητής σε μια από τις μεγάλες εταιρείες που πραγματοποιούν γκάλοπ εδώ και πολλά χρόνια.

Είναι όμως πρώτη φορά, που η δημοσκόπηση πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη Αμερικανών επικοινωνιολόγων, διότι ο Τζέφρι Πάιατ δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στους Έλληνες δημοσκόπους, τους οποίους θεωρεί αναξιόπιστους.

Η μεγάλη δημοσκόπηση που ζήτησε ο Πάιατ ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και από τις τάσεις που θα εμφανίσει θα καθορίσει ο Αμερικανός πρέσβης την τακτική του απέναντι σε Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Να είναι ισχυρή η ΝΔ στις ευρωεκλογές, θα συνεχίσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις

Το μήνυμα πως «θα είμαστε δυνατοί και την επόμενη μέρα, θα είμαστε νικητές στις ευρωεκλογές» και πως «θα συνεχίσουμε με πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις τις ...

Μητσοτάκης από Κατερίνη: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια

«Η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Πρωθυπουργός στην Κατερίνη.

Φόρτωση άρθρων...