Κυριακή
05 Μαΐου 2024

H στρατηγική της Κυβέρνησης ενόψει Ευρωεκλογών – Ο Μητσοτάκης ξεκινά περιοδείες

Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τις Ευρωεκλογές. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινά περιοδείες με «συνταγή» Εθνικών Εκλογών.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ακολουθήσει την επιτυχημένη «συνταγή» των Εθνικών Εκλογών της περασμένης χρονιάς γυρίζοντας όλη τη χώρα. Συνεργάτες του προετοιμάζουν ένα πυκνό πρόγραμμα περιοδειών για τους επόμενους δύο μήνες και την Τρίτη θα επισκεφθεί τα Καλάβρυτα, ενώ είναι πιθανή και μία εξόρμηση εντός Αττικής. 

Η επίσκεψη στο Μοσχάτο το Σάββατο και η συγκέντρωση για την ομιλία του πρωθυπουργού έφερε χαμόγελα ικανοποίησης σε συνεργάτες του, οι οποίοι σχολίαζαν ότι η εικόνα θύμιζε εθνικές εκλογές την επόμενη Κυριακή όχι ευρωεκλογές σε 2,5 μήνες. 

Στην εικόνα συσπείρωσης και ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα όπου υπάρχει πίεση από τα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας συμβάλει και η άρση της διαγραφής του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη. 

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε διαγραφεί όταν αποφάσισε να κατέβει για στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, απέναντι στον υποψήφιο με το επίσημο χρίσμα του κόμματος, όπου κατάφερε να επικρατήσει. Και χθες έδωσε το παρών σε εκδήλωση στην Κοζάνη για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: «Μπορούμε καλύτερα, διότι την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε»

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα «ας γίνει η αφετηρία για να οικοδομήσουμε και μια πιο δίκαιη Ελλάδα, με π...

Φόρτωση άρθρων...