Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Η ανάρτηση Ανδρουλάκη για τα 2 χρόνια από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Ανάρτηση για τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατο της Φώφης Γεννηματά έκανε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε πως η Φώφη Γεννηματά δεν δείλιασε μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις για την παράταξη, και πως όλοι θα τη θυμούνται πάντα με αγάπη και ευγνωμοσύνη.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Η Φώφη Γεννηματά είχε το ιδιαίτερο χάρισμα να μπολιάζει κάθε στιγμή της πολιτικής της παρουσίας και δράσης με την αγάπη και την έγνοια για τον άνθρωπο. Το όραμα της για την αναγέννηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και την κοινωνική δικαιοσύνη αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη και οδηγό για όλους μας.

Δεν δείλιασε μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις για την παράταξη. Δεν έβαλε τις πολιτικές της αξίες στο ζύγι της μικροκομματικής και κοντόφθαλμης πολιτικής συγκυρίας, διασφαλίζοντας την πολιτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ. Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, μέχρι την τελευταία στιγμή, για να μείνει το όνειρο ζωντανό. Έχουμε χρέος να συνεχίσουμε αταλάντευτα την προσπάθεια για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα.

Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια από εκείνο το πρωινό του Οκτωβρίου, που η Φώφη έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο πρόωρα από κοντά μας. Θα την θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη και αγάπη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοσκόπηση «Παραπολιτικών»: Πάνω από 33% η Νέα Δημοκρατία – Προβάδισμα 17,3 μονάδων

Σημαντικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στη δημοσκόπηση της GPO για τα «Παραπολιτικά». Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκε...

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή του ελληνικού λαού στις επόμενες Eθνικές Eκλογές

Επίθεση στον Πρωθυπουργό και στις κυβερνητικές πολιτικές εξαπέλυσε από την Πρέβεζα ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Η Νέα Δημοκρατία πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη και αυτό που το...

Συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Άγκυρα

Στις 13 Μαϊού αναμένεται να συναντηθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα. Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επι...

Φόρτωση άρθρων...