Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Κεραμέως: Η ένδεια των επιχειρημάτων της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για την Πρόταση Δυσπιστίας έδειξε την ένδεια των επιχειρημάτων της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Η Αντιπολίτευση λασπολογεί συστηματικά», τόνισε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενη στο ζήτημα των υποκλοπών, η υπουργός κατηγόρησε την Αξιωματική Αντιπολίτευση για ένδεια επιχειρημάτων. 

«Επειδή υπάρχει ένδεια επιχειρημάτων, αυτό το τριήμερο που μεσολάβησε έδωσε μίας πρώτης τάξης ευκαιρία. Η Αντιπολίτευση δεν έχει να αντιτάξει κάτι και για το μέλλον όπως π.χ.  τι θα κάνει αν θα κερδίσει τις εκλογές. Λασπολογεί συστηματικά. Δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη ότι ο Πρωθυπουργός έκανε αυτό το πράγμα για το οποίο κατηγορείται. Η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν έχει επιχειρήματα, λασπολογεί», ανέφερε η Νίκη Κεραμέως.

«Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επικαλείται ότι έχει ονόματα που δεν τα έχει ο Πρωθυπουργός. Χθες αποκαλύφθηκε στη Βουλή ότι η επιστολή του κ. Ράμμου δεν είχε ονόματα. Ο κ. Τσίπρας είχε τα ονόματα... Πώς τα είχε ο κ. Τσίπρας; Κάτι που δεν έχει ο Πρωθυπουργός της χώρας;»

«Έχει ήδη καταβληθεί το 96% του φοιτητικού επιδόματος», είπε η υπουργός Παιδείας και πρόσθεσε: «Το υπουργείο Παιδείας είχε πληρώσει τα σχετικά ποσά προς τα πανεπιστήμια. Κάναμε έναν έλεγχο να δούμε που βρίσκονται οι επιμέρους πληρωμές». 

Για το ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού, η Νίκη Κεραμέως τόνισε ότι «έχουμε διπλασιάσει τους ψυχολόγους και τους κοινωνικούς λειτουργούς. Έχουμε θεσμοθετήσει τον σύμβουλο σχολικής ζωής. Στόχος είναι τα παιδιά να μοιραστούν κάτι που τους απασχολεί, είτε αφορά τα ίδια είτε κάποιον συμμαθητή τους. Φέρνουμε ένα νέο νομοσχέδιο που βάζει και άλλες ρυθμίσεις και άλλα μέτρα όπως η ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία θα προβλέπει τη δυνατότητα ακόμα και για ανώνυμες καταγγελίες από μαθητές. Γιατί υπάρχουν μαθητές που φοβούνται να μιλήσουν».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γραμμένος: «Μου έδωσε γροθιές στο πρόσωπο και με έριξε στο πάτωμα» - Αντιμέτωπος με έως και 10 χρόνια κάθειρξη ο Φλώρος

«Μου έριξε γροθιές στο πρόσωπο. Με έσυρε στο πάτωμα. Δεν μπορώ να ακούω τις φαντασίες κανενός», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος μιλώντας στ...

Μητσοτάκης για το πρόγραμμα πολιτικής προστασίας «Αιγίς»: Έμφαση σε πρόληψη, καταστολή και αποκατάσταση

«Έχουμε κάνει ό,τι μπορούσαμε καλύτερο για να προετοιμαστούμε για το φετινό καλοκαίρι», τόνισε ο Πρωθυπουργός. «Η Ελλάδα του 2024 δεν θυμίζει σε τίποτα την Ελλάδα του 2019».

Φόρτωση άρθρων...