Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Βουλή: Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε πρόταση ονομαστικής ψηφοφορίας για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Πρόταση για ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή για τα μη κρατικά πανεπιστήμια κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τσιάρας, κατέθεσε το απόγευμα της Παρασκευής, την πρόταση του κυβερνώντος κόμματος για τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας επί του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά, μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια.

«Σύμφωνα με το άρθρο 72 του Κανονισμού της Βουλής, η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας καταθέτει πρόταση ονομαστικής ψηφοφορίας επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του συγκεκριμένου νομοσχεδίου που συζητάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσιάρας. 

Πρόκειται για μία κίνηση που είχε προαναγγείλει κατά τη διάρκεια της πρωτολογίας του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βορίδης: Η εμφάνιση των πολιτικών αρχηγών εξηγεί γιατί η Ν.Δ. θα είναι πρώτη στις Ευρωεκλογές

Τις τοποθετήσεις των επικεφαλής ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και «Πλεύσης Ελευθερίας» στη Βουλή σχολίασε ο Μάκης Βορίδης. «Οι πολίτες, αυτό που βλέπουν, είναι ότι από τη μια έχουν μια κυβέρνησ...

Φάμελλος: Το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης είναι μνημονιακού τύπου

Κριτική στην Κυβέρνηση άσκησε ο Σωκράτης Φάμελλος με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι είναι μνημονι...

Φόρτωση άρθρων...