Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Η νέα αιχμηρή απάντηση Γεωργιάδη στον Τσίπρα για το σποτ

Πολιτική

Στο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια αναφέρθηκε εκ νέου ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. «Το ότι κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ να με βάλει σε όλα τα προεκλογικά σποτ, το ότι με έβαλε στο σποτ για το εμβόλιο και τώρα για την ακρίβεια είναι τιμητικό για εμένα», είπε ο υπουργός, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Με αναγνωρίζουν ως αντίπαλο οι πολιτικοί μου αντίπαλοι, αλλά ως προς το συγκεκριμένο σποτ έχω να κάνω κάποιες παρατηρήσεις. Θέλω να δώσω μία συμβουλή στον κ. Τσίπρα, τον φίλο μου: το κάθε σποτ κρίνεται στις λεπτομέρειες. Θέλουν να περάσουν το μήνυμα της δυσκολίας ενός συμπολίτη μας από την ακρίβεια στα καύσιμα. 

Μα είναι δυνατόν βρε Αλέξη μου να επιλέγεις έναν οδηγό με ολοκαίνουργια Mercedes; Άμα έχεις λεφτά για να πάρεις Mercedes, ας πληρώσεις και 1,70 ευρώ τη βενζίνη. Δεν είσαι ο φτωχός που δεν μπορείς», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακόμα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε ότι έψαξε να δει τι γινόταν στις τιμές των καυσίμων επί ΣΥΡΙΖΑ και όπως υποστήριξε ότι τον Ιανουάριο του 2017 τα επίπεδα στις τιμές είναι σε αυτά που δείχνει τώρα το σποτ.

«Βρε Αλέξη μου κυβέρνησες. Όταν έφταναν οι τιμές ψηλά, έβαζες και ΕΦΚ. Κάπου ένα έλεος… Θα συνιστούσα όταν βγάζουν σποτ με εμένα να μου το στέλνουν πριν να το βλέπω για να τους… σώζω από λάθη».

Το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη: 

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων απάντησε χθες με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο επίμαχο σποτ. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: «Η κοροϊδία και η αλαζονεία θα αποδοκιμαστούν από τον λαό στις Ευρωεκλογές»

Απάντηση στο δίλημμα περί σταθερότητας που θέτει ο Πρωθυπουργός, έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. «Ο κ. Μητσοτάκης δίνει ένα ρεσιτάλ α...

Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία, τι δείχνει η μάχη του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ - Που βρίσκονται τα άλλα κόμματα (κάρτες)

Την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας καταγράφουν δύο ακόμη δημοσκοπήσεις. Την ίδια ώρα, στη δεύτερη θέση παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τρίτο είναι το ΠΑΣΟΚ. Άνοδο της Νέας Δημοκρατίας,...

Φόρτωση άρθρων...