Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Η ώρα της αποστρατείας του Κρεμαστινού

Πολιτική

Την αποστρατεία του Δημήτρη Κρεμαστινού, μέσω της μη συμμετοχής του στα ψηφοδέλτια του κόμματος, ζητούν όλο και περισσότερα μεσαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, με αφορμή τις συνεχόμενες παρεμβάσεις τους για διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόσφατα υποστήριξε, ότι θα ήταν καλύτερα για τη χώρα να είχε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο αντιπρόεδρος της Βουλής δημιουργεί πρόβλημα στο κόμμα του.

«Ο κόμπος έφτασε στο χτένι» λένε χαρακτηριστικά πολλά στελέχη του κόμματος που δεν είναι διατεθειμένα να συνεχίζουν να ανέχονται τις διαφοροποιήσεις του πρώην υπουργού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεραπετρίτης για Βόρεια Μακεδονία: «Παραχωρήσεις στα θεμελιώδη δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές»

«Δεν υπάρχει περιθώριο για οποιαδήποτε παραχώρηση. Η Ελλάδα θα παρακολουθεί αυστηρά την κατάσταση στη Βόρεια Μακεδονία», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, o οποίο...

Ανδρουλάκης: «Η κοροϊδία και η αλαζονεία θα αποδοκιμαστούν από τον λαό στις Ευρωεκλογές»

Απάντηση στο δίλημμα περί σταθερότητας που θέτει ο Πρωθυπουργός, έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. «Ο κ. Μητσοτάκης δίνει ένα ρεσιτάλ α...

Μητσοτάκης από Κατερίνη: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια

«Η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Πρωθυπουργός στην Κατερίνη.

Φόρτωση άρθρων...