Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Και εκεί ανεπιθύμητος: Πέταξαν τον Ραγκούση από τη «Γέφυρα»

Πολιτική
Πάλι στην απέξω έμεινε ο Ραγκούσης. Όχι μόνο δεν φόρεσε το κοστούμι του υπουργού στον πρόσφατο ανασχηματισμό, αλλά έμεινε και εκτός της πρωτοβουλιας με την κωδική ονομασία «Γέφυρα» για τη σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων που επιχειρεί ο Αλέξης Τσίπρας μήπως και διασωθεί εκλογικά.

Από το κείμενο της πρωτοβουλίας «Γέφυρα», που δόθηκε εχθές στη δημοσιότητα, ο πρώην υπουργός έλαμψε δια της απουσίας του, αφού ανάμεσα στα 100 ονόματα που υπέγραφαν δεν υπήρχε η δική του υπογραφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κουμουνδούρου θέλει να τελειώνει με τον πρώην υπουργο, καθώς για πολλά στελέχη αποτελεί κόκκινο πανί

Στελέχη μάλιστα της Κουμουνδούρου εισηγούνται στον πρωθυπουργό να τον απομακρύνει όσο το δυνατό γρηγορότερα και να μην τον αξιοποιήσει στα ψηφοδέλτια του κόμματος, όπως επιδιώκει ο πρώην υπουργός.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης από Κατερίνη: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια

«Η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Πρωθυπουργός στην Κατερίνη.

Γεραπετρίτης για Μονή της Χώρας: Εκτιμώ πως θα υπάρξει επαναξιολόγηση από την τουρκική κυβέρνηση

Την οικουμενική ακτινοβολία της Μονής της Χώρας ως πολιτιστικό αγαθό επισήμανε ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης εκτιμώντας πως η τουρκική κυβέρνηση θα επαναξιολογήσει την μετατροπή της σε...

Φόρτωση άρθρων...