Πέμπτη
18 Ιουλίου 2024

Καϊλή: Επιστρέφει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής μπορεί να συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωκοινοβουλίου.

Επιστρέφει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Εύα Καϊλή, καθώς αποφασίστηκε ότι θα μπορεί πλέον να συμμετέχει στις εργασίες του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Το αίτημα της Εύας Καϊλή να συμμετέχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο μετέφερε στις βελγικές αρχές ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Παρών ήταν και ο συνεργάτης του κ. Σβεν Μαρί. Ο κ. Δημητρακόπουλος ζήτησε να πηγαίνει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής στο Στρασβούργο για τις εργασίες του ΕΚ και το αίτημα έγινε δεκτό.

Ακόμα, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο δέχθηκε ρητά ότι η Εύα Καϊλή μπορεί να δίνει συνεντεύξεις στον Τύπο αλλά να μην έχει επαφή με τους εμπλεκόμενους μέσω των δηλώσεων στον Τύπο. Αυτό που μένει να δούμε είναι εάν η Εύα Καϊλή θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: Απαιτείται σχέδιο για μια Θεσσαλία ανθεκτική, με προοπτική και ελπίδα

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, και τους Αντιπεριφερειάρχες είχε το πρωί της Τετάρτης ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης στη Λάρισ...

Δηκτική απάντηση Δένδια στην Τουρκία: Λυπούμαστε που δεν σας «ευχαριστήσαμε» για την εισβολή και κατοχή

Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας στην ανακοίνωση της Άγκυρας που είχε επιτεθεί στον υπουργό Άμυνας Νίκο Δένδια για τις δηλώσεις που έκανε κατά την ...

Φόρτωση άρθρων...