Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Η ανάρτηση της Κάμαλα Χάρις για την ιστορική ομιλία του Μητσοτάκη στο Κογκρέσο (εικόνα)

Στους ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ αναφέρθηκε η Αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Κάμαλα Χάρις, σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter, με αφορμή την ιστορική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο.

«Σήμερα προήδρευσα σε κοινή συνάντηση του Κογκρέσου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι δεσμοί ανάμεσα στις δύο χώρες μας είναι ισχυροί και βαθαίνουν με κάθε μέρα που περνά», έγραψε στην ανάρτησή της η Κάμαλα Χάρις.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που απευθύνθηκε στο αμερικανικό Κογκρέσο, στην ολομέλεια της Γερουσίας και της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Έχοντας ακριβώς από πίσω του την Πρόεδρο της Γερουσίας, Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, η οποία σε πολλά σημεία της χώρας κουνούσε επιδοκιμαστικά το κεφάλι της, αλλά και την Πρόεδρο της Βουλής, Νάνσι Πελόζι, η οποία του είχε απευθύνει την πρόσκληση, ο Πρωθυπουργός συγκέντρωσε τουλάχιστον δέκα φορές το standing ovation, το όρθιο χειροκρότημα δηλαδή, των Αμερικανών νομοθετών.

H ανάρτηση της Κάμαλα Χάρις: 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Ο Πρωθυπουργός να δεσμευθεί σήμερα ότι η Ν.Δ. θα υπερψηφίσει τη σύσταση Προανακριτικής

Να απαντήσει σε τρία ερωτήματα, μεταξύ των οποίων και αν θα υπερψηφίσει τη σύσταση προανακριτικής, καλεί τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελά...

Φόρτωση άρθρων...