Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Κασσελάκης: Έδωσε 1.000 ευρώ σε μαθητές στις Σπέτσες για την πενθήμερή τους

Πολιτική

Mετά από ένα έντονα πολιτικό τριήμερο με τους 33 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να συσκέπτονται στο αρχοντικό του Στέφανου Κασσελάκη στην περιοχή Κουνουπίτσα, οι Σπέτσες επανήλθαν στην χειμωνιάτικη καθημερινότητα τους.

Όμως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, είχε κανονίσει για σήμερα το πρωί συνάντηση με τους γονείς και τους μαθητές της Γ’ Λυκείου του νησιού και τους παρέδωσε τα 1.000 ευρώ που τους είχε υποσχεθεί για να ενισχύσει τον κουμπαρά τους προκειμένου να πάνε την πενταήμερη εκδρομή τους.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε δώσει το «παρών» στη σχολική γιορτή στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου όπου ήταν καλεσμένος από τους μαθητές.
Τα παιδιά και τους γονείς τους υποδέχτηκε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στο σπίτι του έχοντας μαζί του το σκυλάκι του, τη Φάρλι με τους μαθητές να του προσφέρουν ένα κουτί με γλυκά.

Το πρώτο που ρώτησε ο Στέφανος Κασσελάκης τα παιδιά ήταν πότε και πού θα πάνε εκδρομή. «Την άνοιξη, Μάρτιο ή Απρίλιο στην Κρήτη» ήταν η απάντηση των μαθητών. 

«Γι' αυτό σας δίνω με χαρά το ποσό αυτό για να συμβάλω ώστε να περάσετε όμορφα» ήταν το σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος προέτρεψε του μαθητές «ό,τι διαδικαστικού χαρακτήρα θέμα θέλετε να λύσετε μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμένα».

Στην πορεία της συζήτησης ρώτησε αν κάποια από τα παιδιά μιλάει αγγλικά ώστε να καταλαβαίνει και ο Τάιλερ που βρισκόταν στη συνάντηση κάτι που έγινε. Σε κάποια στιγμή ο κ. Κασσελάκης απευθύνθηκε, χαμογελώντας, σε μία από τις μητέρες που ήταν παρούσες και την ρώτησε «ήταν διαφήμιση για το νησί;». 

«Εννοείται. Χειμώνας καιρός και να συμβεί τέτοιο γεγονός στο νησί, δεν έχει ξανασυμβεί» ήταν η απάντηση που πήρε.

Σε γονέα που τον ρώτησε, για το εστιατόριο που δείπνησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε πως είναι το αγαπημένο του στο νησί.
Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ξεπροβόδισε παιδιά και γονείς με τους μαθητές να του εύχονται «καλό αγώνα και όλα να πάνε καλά».

Κασσελάκης: Έδωσε 1.000 ευρώ σε μαθητές στις Σπέτσες για την πενθήμερή τους

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή του ελληνικού λαού στις επόμενες Eθνικές Eκλογές

Επίθεση στον Πρωθυπουργό και στις κυβερνητικές πολιτικές εξαπέλυσε από την Πρέβεζα ο Νίκος Ανδρουλάκης. «Η Νέα Δημοκρατία πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη και αυτό που το...

Μητσοτάκης: Ο Λευτέρης Πετρούνιας για ακόμα μία φορά έφερε την Ελλάδα στην κορυφή – Θερμά συγχαρητήρια

«Σε ευχαριστούμε Λευτέρη. Θερμά συγχαρητήρια!», ανέφερε o Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, μετά το χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στο Ευρωπαϊκό Πρωτ...

Φόρτωση άρθρων...