Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Κασσελάκης: «Η Κυριακή είναι ένα τεστ για την κοινή λογική»

«Αλλάξαμε το παιχνίδι, πάμε τώρα να το κερδίσουμε», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την Κόρινθο.

Την Κόρινθο επισκέφτηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βρέθηκε στο εκλογικό περίπτερο της περιφερειακής παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» όπου είχε συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Μανώλη Μάκαρη, υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Πελοπόννησος έχει μία καλύτερη λύση. Αυτή η λύση λέγεται Μανώλης Μάκαρης. Η Κυριακή είναι ένα τεστ για την κοινή λογική, για την ανθρωπιά, απέναντι στην αλαζονεία και την κακοδιαχείριση», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε μικρό περίπατο στο κέντρο της πόλης, συνοδευόμενος από το Μανώλη Μάκαρη, υποψηφίους της περιφερειακής παράταξης καθώς από το βουλευτή Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Ψυχογιό.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, συνομίλησε με πολίτες που του εξέφρασαν τα προβλήματά τους και τις ελπίδες τους, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά: «αλλάξαμε το παιχνίδι, πάμε τώρα να το κερδίσουμε».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: O κ. Kασσελάκης ψεύδεται συνειδητά και κατ’ επανάληψη για τον Πονικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Για «συνειδητά» και «κατ' επανάληψη» ψεύδη του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τον Ποινικό Κώδικα που ψηφίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιιπολίτευσης ο κυβ...

Φόρτωση άρθρων...