Τετάρτη
29 Μαΐου 2024

Κασσελάκης: «Η Κυριακή είναι ένα τεστ για την κοινή λογική»

«Αλλάξαμε το παιχνίδι, πάμε τώρα να το κερδίσουμε», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την Κόρινθο.

Την Κόρινθο επισκέφτηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης βρέθηκε στο εκλογικό περίπτερο της περιφερειακής παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» όπου είχε συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Μανώλη Μάκαρη, υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Πελοπόννησος έχει μία καλύτερη λύση. Αυτή η λύση λέγεται Μανώλης Μάκαρης. Η Κυριακή είναι ένα τεστ για την κοινή λογική, για την ανθρωπιά, απέναντι στην αλαζονεία και την κακοδιαχείριση», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε μικρό περίπατο στο κέντρο της πόλης, συνοδευόμενος από το Μανώλη Μάκαρη, υποψηφίους της περιφερειακής παράταξης καθώς από το βουλευτή Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Ψυχογιό.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, συνομίλησε με πολίτες που του εξέφρασαν τα προβλήματά τους και τις ελπίδες τους, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά: «αλλάξαμε το παιχνίδι, πάμε τώρα να το κερδίσουμε».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στην τοξικότητα, τον λαϊκισμό και τα λεφτόδεντρα που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία

Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για το μείγμα λαϊκισμού, τοξικότητας και λεφτόδεντρων που συνεχίζει να εφαρμόζει καθώς «έχει αλλάξει μόνο το περιτύλιγμα» άσκησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέν...

Μάντζος: "Αναβαθμισμένη πρόκληση: Το αναθεωρητικό αφήγημα της «Γαλάζιας Πατρίδας» αποτελεί επίσημη διδακτέα ύλη"

«Η απόφαση του τουρκικού Υπουργείου Παιδείας για την έγκριση των νέων σχολικών βιβλίων της γειτονικής χώρας συνιστά αναβαθμισμένη πρόκληση εις βάρος της Ελλάδας, καθώς, πλέον, το α...

Φόρτωση άρθρων...