Πέμπτη
22 Φεβρουαρίου 2024

Κασσελάκης: Κρατάμε τον λόγο μας - Ανοίγει ο δρόμος για το συνέδριο

Tα επόμενα βήματα μέχρι το συνέδριο αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κρατάμε τον λόγο μας» ανέφερε σχετικά με τη διοργάνωση του Συνεδρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κάνοντας λόγο για «ένα Συνέδριο συσπείρωσης, επανεκκίνησης και ανασυγκρότησης, που θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα».

Πρώτος σταθμός στον οδικό χάρτη του συνεδρίου είναι η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το ερχόμενο Σάββατο, ενώ εντός του Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν εκλογές:

  • για τα Συντονιστικά των οργανώσεων μελών
  • τις νομαρχιακές επιτροπές και
  • την ανάδειξη των συνέδρων με κάλπες

Στις εσωκομματικές Εκλογές του Φεβρουαρίου για πρώτη φορά θα ψηφίσουν τα 40.000 νέα μέλη του κόμματος σε όλες τις παραπάνω τις διαδικασίες, ενώ το Συνέδριο έχει προγραμματιστεί για το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου.

Στην τοποθέτηση του ο Διονύσης Τεμπονέρας σύμφωνα με πληροφορίες έκανε λόγο για «θετική εξέλιξη ότι γίνεται το συνέδριο, δεν ήταν δεδομένο μέχρι σήμερα (χρειάζονται να διευκρινιστούν οι  όροι διεξαγωγής). Και πρόσθεσε ότι είναι «ευκαιρία για ιδεολογική, προγραμματική και οργανωτική επανεκκίνηση (κατάθεση ιδεολογικοπολιτικής πλατφόρμα εξουσίας)».

Ακόμα, ο Διονύσης Τεμπονέρας είπε ότι θα πρέπει να είναι ένα «συνέδριο προς τα έξω όχι, συνέδριο εσωτερικών συσχετισμών και να φύγουμε από την παγίδα των τάσεων. Το συνέδριο πρέπει να είναι και καταστατικό».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεοχαρόπουλος: Λευκή επιταγή δεν παίρνει κανείς, δεν μπορεί να αιφνιδιάζεται η Π.Γ.

Τη διαφωνία του με το αίτημα για λευκή επιταγή και τον αιφνιδιασμό της Πολιτικής Γραμματείας από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, εξέφρασε το πρωί της Τετάρτης ο Θανάσης ...

Κωνσταντοπούλου: «Πόρτα» στον Κασσελάκη που την κάλεσε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Αρνητική ήταν η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην πρόσκληση του Στέφανου Κασσελάκη για να πάει και να μιλήσει στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δηλώνει ότι δε...

Δρυμιώτης: Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα πάει καλά στις ευρωεκλογές, στις εθνικές εκλογές θα καταποντιστεί

Δεν πάνε καθόλου καλά τα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον εκλογικό αναλυτή, Ανδρέα Δρυμιώτη, ο οποίος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (21/02) στο Action24, εκτίμησε πως πιθανό...

Φόρτωση άρθρων...