Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Θεωρία Κασσελάκη: Προπαγάνδα το κύμα αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική

Στο μπαράζ αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ο Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «μαζική προπαγάνδα», ενώ απευθύνει κάλεσμα για εγγραφές στην πλατφόρμα του isyriza.gr.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται ο Στέφανος Κασσελάκης «το τελευταίο 10ήμερο αποχώρησε από τις ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το 1,03% των μελών του κόμματος. Στον isyriza, είχαμε 152 email αποχώρησης και 758 νέες εγγραφές».

«Επειδή υπάρχει μία μαζική προπαγάνδα από τα ΜΜΕ για το «κύμα αποχωρήσεων» από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ήθελα να δώσω τα ακριβή στοιχεία, χωρίς κανένα σχόλιο. Το τελευταίο 10ήμερο αποχώρησε από τις ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το 1,03% των μελών του κόμματος. Στον isyriza, είχαμε 152 email αποχώρησης και 758 νέες εγγραφές. Γίνετε κομμάτι της Σύγχρονης Αριστεράς, γραφτείτε στο https://isyriza.gr . Πάμε μπροστά!», έγραψε στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: Υπερσύγχρονο - Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους

Tο υπό ανέγερση νέο νοσοκομείο στην Κομοτηνή επισκέφθηκε το απόγευμα o Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών. Το νέο γενικό νοσοκομείο στην...

Φόρτωση άρθρων...