Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης αντί να δώσει 13ο και 14ο μισθό, δίνει προεκλογικά πριμ

Πολιτική

Αιχμές κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, άφησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. 

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης χαρακτήρισε «πριν» και όχι πριμ το μπόνους 15% για την παραγωγικότητα των δημοσίων υπαλλήλων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το Υπουργικό Συμβούλιο. 

«Πριν από τις ευρωεκλογές, για να με ψηφίσετε» συμπλήρωσε, κάνοντας λόγο για τις γνωστές τακτικές εξάρτησης των παλαιοκομματικών πολιτικών προς τους πολίτες.
Ο Στέφανο Κασσελάκης μάλιστα σε ανάρτησή του αναφέρει ότι αν θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αντιμετωπίσει τους δημοσίους υπαλλήλους ως ισότιμους πολίτες, δεν έχει παρά να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού.

«Να μην έχουμε πολίτες δεύτερης κατηγορίας σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα. Για εμάς, αυτό αποτελεί δέσμευση από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

«O Πρωθυπουργός ανακοίνωσε για τους δημοσίους υπαλλήλους πριμ, που ουσιαστικά είναι «πριν». «Πριν από τις ευρωεκλογές, για να με ψηφίσετε». Οι γνωστές τακτικές εξάρτησης των παλαιοκομματικών πολιτικών προς τους πολίτες.

Αν θέλει να αντιμετωπίσει τους δημοσίους υπαλλήλους ως ισότιμους πολίτες, δεν έχει παρά να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού, ώστε να μην έχουμε πολίτες β’ κατηγορίας σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα.

Για εμάς, αυτό αποτελεί δέσμευση από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Η Πολιτεία να αξιοποιήσει όλα τα εργαλεία για να φέρει ανάπτυξη στη Θράκη (Photos)

«Η Θράκη είναι παραμελημένη από την ελληνική Πολιτεία και ο καλύτερος τρόπος για να αποδείξει τη στήριξή της είναι να αξιοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεση της και να φέ...

Φόρτωση άρθρων...