Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Καταγγελία Δούκα για προπαγάνδα και συκοφαντία από την παράταξη Μπακογιάννη

Ούτε η Ανοιχτή Πόλη ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχουν σχέση με το «ψευδές μήνυμα» ανέφερε σε ανάρτησή του ο Κώστας Ζαχαριάδης

Τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη καταγγέλλει λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες η παράταξη του Χάρη Δούκα κάνοντας λόγο για «προπαγάνδα και συκοφαντία που δεν θα μείνουν αναπάντητες.

Στελέχη του συνδυασμού με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα επιφυλάσσονται, όπως λένε, παντός νομίμου δικαιώματός τους και υποστηρίζουν μεταξύ άλλων:

«Την παραμονή της κάλπης, κέντρα, παράκεντρα, ακόμα και βουλευτές της κυβέρνησης προβαίνουν σε οργανωμένη προβοκάτσια, με μηνύματα που διακινούν στο διαδίκτυο και στα κινητά τηλέφωνα πολιτών. Προσπαθούν με κάθε μέσο να καλύψουν την παταγώδη αποτυχία της θητείας του κ. Μπακογιάννη, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των Αθηναίων και επιχειρώντας να χειραγωγήσουν την ψήφο τους.

Ο Συνδυασμός «Αθήνα ΤΩΡΑ Χάρης Δούκας» επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του. Οποιαδήποτε παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας παρακολουθείται στενά από τη νομική μας ομάδα. Την πιο ηχηρή απάντηση, όμως, θα τη δώσουν οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι αύριο στις κάλπες».

Νωρίτερα, ο Κώστας Ζαχαριάδης είχε χαρακτήρισει με ανάρτησή του απολύτως ψευδές το μήνυμα προαναγγέλοντας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον των αποστολέων του sms. 

 

IMG-20231014-WA0015
 

 

To πρωί ο Θάνος Πλεύρης είχε κάνει λόγο για πλήρη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων καθώς έλαβε από αποστολέα με το όνομα «Ενημέρωση», μήνυμα στο κινητό του, χωρίς να έχει συναινέσει ποτέ.

Συγκεκριμένα ο κ. Πλεύρης αναφέρει σε ανάρτησή του: «Πλήρης παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, καθώς μας στέλνετε μήνυμα, ενώ δεν έχουμε συναινέσει ποτέ να επικοινωνείτε μαζί μας . Η ουσία ο Χάρης Δούκας είναι πλέον υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. Όσοι ψηφίζετε Χάρη Δούκα στηρίζετε ΣΥΡΙΖΑ».
 

Με στενούς του συνεργάτες ο Χάρης Δούκας

Νωρίτερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Χάρης Δούκας γευμάτισε στο Παγκράτι μαζί με φίλους, συνεργάτες και εθελοντές του Συνδυασμού «ΑθήναΤΩΡΑ». Τους ευχαρίστησε για την υποστήριξη τους σε αυτό το ταξίδι των δύο τελευταίων μηνών και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επόμενη μέρα στην Αθήνα.
 

doukassunrgates

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Φόρτωση άρθρων...