Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Κατρίνης: «Θα έχουν πτώση Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ»

«Εμείς θέλουμε τη Δευτέρα να υπάρχει Kυβέρνηση, αλλά αυτό είναι στο χέρι των πολιτών. Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι η Δευτέρα μπορεί να ξημερώσει με μια Κυβέρνηση συνεργασίας και πρέπει να βγει ισχυρό το ΠΑΣΟΚ από την κάλπη για να έχουμε σταθερότητα».

Τα παραπάνω τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Ηλεία, Μιχάλης Κατρίνης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Το αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι κάποιοι έχουν βιαστεί να το προδιαγράψουν, θα αναγκάσει και τη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ να κατανοήσουν ότι η εποχή των αυτοδυναμιών τελείωσε», ανέφερε ο Μιχάλης Κατρίνης.

«Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ανεβασμένο σε σχέση με το ποσοστό του 2019, Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αρκετά πεσμένοι σε ποσοστό μάλιστα από ότι φαίνεται 20% και 25%, θα περιμένουμε να το δούμε. Θα έχουν πτώση», πρόσθεσε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τα στάνταρ και τις πιθανές εκπλήξεις των Ευρωεκλογών

Οι γιορτινές μέρες πέρασαν, τα κόμματα έχουν ανοίξει τον βηματισμό τους και η χώρα εισέρχεται στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές. Όπως είναι φυσικό, οι δημοσκοπήσεις από δω ...

Ανδρουλάκης: «Η κοροϊδία και η αλαζονεία θα αποδοκιμαστούν από τον λαό στις Ευρωεκλογές»

Απάντηση στο δίλημμα περί σταθερότητας που θέτει ο Πρωθυπουργός, έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. «Ο κ. Μητσοτάκης δίνει ένα ρεσιτάλ α...

Φόρτωση άρθρων...