Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

ΚΙΝΑΛ: Θα υπερψηφίσει την πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής

Με αντικείμενο συζήτησης την πρόταση σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής, που συζητείται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, συνεδρίασε χθες η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής. 

«Το Κίνημα Αλλαγής παραμένει σταθερά και διαχρονικά προσηλωμένο στη γραμμή της πλήρους διαλεύκανσης όλων των υποθέσεων για τις οποίες ζητείται διερεύνηση. Διαφάνεια για τους πάντες και τα πάντα, χωρίς αστερίσκους και επιφυλάξεις», τονίζει το Κίνημα Αλλαγής στην ανακοίνωσή του.

«Στο πλαίσιο αυτό, το Κίνημα Αλλαγής θα υπερψηφίσει την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, όπως έχει πράξει σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις ως σήμερα.

Επιπλέον, το Κίνημα Αλλαγής, όπως είχαμε δηλώσει θα υπερψήφιζε την πρόταση που είχε προαναγγείλει ότι θα κατέθετε η Νέα Δημοκρατία για την επέκταση της χρονικής περιόδου διερεύνησης του αντικειμένου της επιτροπής. Όλα στο φως!», προσθέτει το ΚΙΝΑΛ.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης σε Κασσελάκη για τα «χειρόγραφα του Ιησού»: Πουλούσα και βιβλία του Μαρξ, δεν ήμουν κομμουνιστής

Απάντηση σε σκληρούς τόνους για τη χθεσινή καταγγελία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη ότι στο παρελθόν «πωλούσε δήθεν χειρόγραφα του Ιησού» έδωσε ο υπουργός Υγείας Ά...

Νέες αιχμές Σπίρτζη κατά Κασσελάκη: Προφανώς δεν έχουμε υιοθετήσει το τρίπτυχο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια»

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη άφησε ξανά ο Χρήστος Σπίρτζης. «Νομίζω ότι η δική μας παράταξη, γιατί όλοι εδώ πέρα έχουμε μια πορεία και μια ιστορία, έχει πολλά πλεονεκτήματα κ...

Φόρτωση άρθρων...