Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Κωνσταντοπούλου: «O Τσίπρας προσπαθεί να κάνει τον κόσμο να ξεχάσει τι έκανε όταν κυβερνούσε»

Νέες αιχμές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, άφησε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«O Τσίπρας προσπαθεί να κάνει τον κόσμο να ξεχάσει τι έκανε όταν κυβερνούσε», είπε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής στα «Παραπολιτικά 90,1» και στην εκπομπή «Εκείνη κι εγώ» με τον Θανάση Φουσκίδη και τη Στέλλα Γκαντώνα.

«Οι πολίτες δεν πρέπει να μπουν στο δίλημμα Μητσοτάκης ή Τσίπρας, Νέα Δημοκρατία ή ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ακόμα, τόνισε πως στόχος του κόμματος αποτελεί να είναι μια πραγματική αντιπολίτευση στην επόμενη Βουλή, ενώ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι προσπαθεί να κάνει τον κόσμο να ξεχάσει τι έκανε όταν κυβερνούσε.

Παράλληλα, εκτίμησε πως και η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτιάξουν κυβέρνηση ηττημένων, ενώ χαρακτήρισε υποκριτική την στάση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Επίσης, ανέφερε ότι εάν το κόμμα της εισέλθει στη Βουλή θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την προστασία της πρώτης κατοικίας, υπογραμμίζοντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα όφειλε να αναλάβει πρωτοβουλίες για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» επέκρινε το Γιάνη Βαρουφάκη ότι ψάχνει τρόπο να καθίσει εκ νέου σε υπουργική καρέκλα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βόρεια Μακεδονία: Η νέα πρόεδρος αποκάλεσε τη χώρα «Μακεδονία» στην ορκωμοσία της - Αποχώρησε η Ελληνίδα πρέσβης

Ορκίστηκε, το μεσημέρι, πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας η Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, σε ειδική συνεδρίαση της Βουλής. Η Σιλιάνοφσκα, κατά την ορκωμοσία αποκάλεσε τη χώρα ως «Μακεδον...

Κλείνει ο δρόμος για τα Σκόπια προς την Ευρώπη – Ηχηρά μηνύματα από τις Βρυξέλλες προς την Πρόεδρο Σιλιάνοφσκα

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η προκλητική δήλωση της νέας Προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας της στη Βουλή της γειτονική...

Anadolu για επίσκεψη Μητσοτάκη στην Άγκυρα: Οι διμερείς σχέσεις έχουν εισέλθει σε μια νέα εποχή

Εκτενή αναφορά στην αυριανή επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Άγκυρα, προκειμένου να συναντηθεί με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κάνει το «Anadolu». Το τουρκικό ε...

Φόρτωση άρθρων...