Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Κώστας Σημίτης: Το βίντεο του Σωτήρη Γκορίτσα για τη ζωή του

Εκδήλωση προς τιμήν του πρώην Πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ «Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, το Ινστιτούτο Ζακ Ντελόρ και το περιοδικό Μεταρρύθμιση με την υποστήριξη του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, υπουργοί, βουλευτές και άλλα πολιτικά στελέχη, προσωπικότητες της οικονομικής και ακαδημαϊκής ελληνικής σκηνής καθώς και εκπρόσωποι της νεολαίας. 

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του Δικτύου, Άννα Διαμαντοπούλου, ενώ προβλήθηκε βίντεο για τη ζωή και το έργο του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, καθώς και βιντεοσκοπημένοι χαιρετισμοί διεθνών προσωπικοτήτων.

Ακολούθησε συζήτηση με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, τον Ομότιμο καθηγητή του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας Παντείου Πανεπιστημίου Γιάννη Βούλγαρη και τον Πρέσβη Επί Τιμή Αριστείδη Αγαθοκλή με συντονιστή τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα.

Το βίντεο για την ζωή του Κώστα Σημίτη δημιούργησαν ο σκηνοθέτης Σωτήρης Γκορίτσας, ο Κώστας Αλεξανδρής και η Αγγελική Μπιρμπίλη.

Δείτε το βίντεο για τη ζωή του Κώστα Σημίτη (μετά το 25:40):

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: Υπερσύγχρονο - Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους

Tο υπό ανέγερση νέο νοσοκομείο στην Κομοτηνή επισκέφθηκε το απόγευμα o Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών. Το νέο γενικό νοσοκομείο στην...

Μαρινάκης: Οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι η ώρα της ευθύνης, η ώρα της πράξης

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, κλιμάκιο με επικεφαλής τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μα...

Φόρτωση άρθρων...