Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Κυβερνητικές πηγές κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Επικοινωνιακό πυροτέχνημα το κατηγορητήριο εναντίον του Καραμανλή»

Πολιτική

Την κατάθεση του "κατηγορητηρίου" εναντίον του Κώστα Αχ. Καραμανλή και το αίτημα για διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης από τον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδας, όποιος θεωρεί ότι υπάρχουν ενδείξεις ενοχής για πράξη ή παράλειψη από πολιτικά πρόσωπα, έχει τη δυνατότητα να συντάξει κατηγορητήριο, το οποίο θα περιέχει και πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής εξέτασης και αφού συγκεντρώσει τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών, να το φέρει στην Ολομέλεια της Βουλής, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία».

«Μέχρι να ακολουθηθεί η ανωτέρω διαδικασία, μιλάμε απλώς για ακόμα ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης», συμπληρώνουν οι κυβερνητικές πηγές στο σχόλιό τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Αντί να σιωπήσει για τις παραλείψεις του ΣΥΡΙΖΑ, εργαλειοποιεί την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη αφήνει ο Παύλος Μαρινάκης με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την αποφυλάκιση του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»,...

Στην Τήνο για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, σε μία μικρή ανάπαυλα πριν από την προεκλογική περίοδο εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίο...

Φόρτωση άρθρων...