Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Παύλος Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει ψηλά τον πήχη της χυδαιότητας

«Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει διαψευστεί πανηγυρικά και μάλιστα τέσσερις φορές, πρόκειται για αισχρά ψεύδη. Το πιο τραγικό είναι η χυδαία στοχοποίηση της συζύγου του πρωθυπουργού και οποιουδήποτε συγγενικού του προσώπου, ας σταματήσει επιτέλους αυτός ο βούρκος, ας σταματήσουμε να πολιτευόμαστε με όρους βούρκου, είναι αδιανόητο να στοχοποιούνται σύζυγοι και οικογένειες».

Τα παραπάνω τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για το Κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία», κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συνατκτών.

Σε αντίστοιχη ερώτηση για τη συνδεόμενη με το προηγούμενο ανάρτηση της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα, ο Παύλος Μαρινάκης είπε χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχουν λόγια, η ανάρτηση αυτή εκπέμπει μίσος. Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει ψηλά τον πήχη της χυδαιότητας» και προκάλεσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τοποθετηθεί για τη συγκεκριμένη ανάρτηση. Σε ερώτηση για την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει κατηγορητήριο για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, ο Παύλος Μαρινάκης σημείωσε ότι «περιμένουμε να δούμε το κατηγορητήριο κατατεθειμένο και υπογεγραμμένο, θα το δούμε και εδώ είμαστε να απαντήσουμε».

Σχετικά με τις αιτιάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για την ασφάλεια της εκλογικής διαδικασίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για φαιδρή οπτική και συνειδητή υπονόμευση του πολιτεύματος, επιμένοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να απειληθεί ένα τόσο σημαντικό κεκτημένο. Προσέθεσε, μάλιστα, ότι η κυβέρνηση έχει νωπή λαϊκή εντολή με σημαντικό ποσοστό μάλιστα, όπως είπε, να εφαρμόσει το πρόγραμμα της και τόνισε ότι σε δύο μήνες υπάρχει μία κάλπη εθνικής σημασίας, ήτοι οι Ευρωεκλογές, όπου θα αποτυπωθούν οι πολιτικοί συσχετισμοί για να εμπεδωθεί, όπως επεσήμανε, η πολιτική σταθερότητα.

Ερωτηθείς σχετικώς, ο Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει θέμα ανασχηματισμού, για να είμαι σαφής και να μην υπάρχει κάποια παρερμηνεία».

Σε άλλη ερώτηση για το εάν κόβονται φάρμακα προορισμένα για καρκινοπαθείς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απήντησε ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα να κοπεί κάποιο φάρμακο επικαλούμενος δήλωση του αρμοδίου Υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη ότι «δεν κόβονται φάρμακα, ό,τι πρέπει να γράφεται θα γράφεται και ό,τι πρέπει να δίνεται θα δίνεται».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: Τα απογευματινά χειρουργεία είναι ο Δούρειος Ίππος κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, από το βήμα της Βουλής με αφορμή τη συζήτηση της τροπολογίας που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες γιατρούς να χειρου...

Μητσοτάκης: Ειδικό μπόνους παραγωγικότητας στους δημοσίους υπαλλήλους - Μήνυμα κατά της αποχής στις ευρωεκλογές

«Στις ευρωεκλογές θα κριθεί πόσο δυνατές θα είναι οι ελληνικές φωνές στην Ευρώπη αλλά και το πόσο σταθερό θα είναι το πολιτικό σκηνικό ώστε η Ελλάδα να μείνει σε τροχιά προόδου», τ...

Ν. Ανδρουλάκης: Αδιανόητο να έχουμε συνεχιζόμενα κρούσματα που πλήττουν το κύρος του κράτους – Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο ΥΠΕΣ

Την Αμφιλοχία επισκέφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής(28/4) ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ολοκληρώνοντας την τριήμερη περιοδεία του σε νομούς της Ηπείρου ...

Φόρτωση άρθρων...