Τετάρτη
29 Μαΐου 2024

«Λευκή επιταγή» θεωρεί ότι πήρε ο Κασσελάκης μέχρι τις επόμενες Εθνικές Εκλογές

Πολιτική

Νέος κύκλος εσωστρέφειας έρχεται για τον ΣΥΡΙΖΑ με την πρόθεση του Στέφανου Κασσελάκη να αλλάξει δομικά το κόμμα. Ωστόσο, ο Στέφανος Κασσελάκης θεωρεί ότι βγήκε ενισχυμένος από το συνέδριο με ξεκάθαρη εντολή για αλλαγές στο κόμμα του. 

Ως καθαρή εντολή στο πρόσωπό του να συνεχίσει στο σχέδιό του να μετασχηματίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκλαμβάνει ο Στέφανος Κασσελάκης την απόφαση του Συνεδρίου να μην οδηγηθεί το κόμμα σε νέες κάλπες εκλογής προέδρου.

Σε σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα, στη συνέντευξη του είπε πως ενημερώθηκε για την παρέμβαση του ένα λεπτό πριν τη δημοσιοποίηση της παρέμβασης. Ακόμα, ανέφερε πως θα έπρεπε να παρευρεθεί στο Συνέδριο και να πει από κοντά την άποψή του.

Παρά το κλίμα ακραίας πόλωσης ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε το βράδυ της Δευτέρας σε χαλαρό ποτό βουλευτές και στελέχη για να αποφορτιστούν όλοι. Απόντες η Όλγα Γεροβασίλη, ο Παύλος Πολάκης και οι γραμματείς του κόμματος, Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης.

Η Όλγα Γεροβασίλη είναι τώρα αυτή που ηγείται του μπλοκ της φρουράς του Αλέξη Τσίπρα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης από Σπάρτη: «Πολιτική επιλογή της Κυβέρνησης Μητσοτάκη η ακρίβεια» (Photos)

Την Σπάρτη επισκέφτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Πελοπόννησο. O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε σε θερμό κλίμα με κατοίκους της πρωτεύουσας...

Φόρτωση άρθρων...