Τρίτη
20 Οκτωβρίου 2026

Μαρινάκης για Τέμπη: Συκοφαντικές οι κατηγορίες της αντιπολίτευσης για συγκάλυψη

Πολιτική

Στις ζημιές που σημειώθηκαν στη Θεσσαλία λόγω των κακοκαιριών αναφέρθηκε ο Παύλος Μαρινάκης επισημαίνοντας πως το master plan δίνει μία ολιστική προσπάθεια διαχείρισης των πόρων.

Αμέσως μετά τόνισε πως ξεκινάει σήμερα η λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων στα νοσοκομεία, με στόχο να αποτελέσουν μόνιμη λύση του ΕΣΥ, ενώ ξεκαθάρισε πως τα πρωινά χειρουργεία δεν επηρεάζονται καθόλου και πως τα νοσοκομεία θα ελέγχονται.

Στη συνέχεια εστίασε στην ασφάλεια του ελληνικού σιδηροδρόμου καθώς χθες κατά τη σύσκεψη με την παρουσία του επικεφαλής του ΟΣΕ, της ρυθμιστικής αρχής των σιδηροδρόμων και της Hellenic Train, όπου η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών ζήτησε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Θα τηρηθούν πιστά τα χρονοδιαγράμματα, είπε ο Παύλος Μαρινάκης αναφορικά με τους πολίτες που αναμένουν τις αποζημιώσεις μετά τις καταστροφές που υπέστησαν.

«Περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να ρίξει άπλετο φως στα αίτια της τραγωδίας στα Τέμπη», είπε ο Παύλος Μαρινάκης, ενώ χαρακτήρισε συκοφαντικές τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για συγκάλυψη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρωμανός κατά Τσίπρα: «Μεγάλο ψέμα ότι ήταν πάντα απέναντι στη βία» – Η αναφορά στην «Αυγή» και τα επεισόδια του 2008

Σφοδρή επίθεση του Νίκου Ρωμανού στον Αλέξη Τσίπρα για τη στάση του απέναντι στη βία. Η αναφορά στο δημοσίευμα της «Αυγής» το 2008 και η αντιπαράθεση στο Action 24.

Καρανίκας: Ο Τσίπρας έκανε ιδιωτικό κόμμα με πολιτικά ρετάλια - Μέχρι τις εκλογές θα είναι επιτυχία αν πάρει 8%

Την άποψη πως ο Αλέξης Τσίπρας έκανε «ένα ιδιωτικό κόμμα», μαζεύοντας όλα τα «πολιτικά ρετάλια», όπως είπε χαρακτηριστικά, εξέφρασε μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσ...

Φόρτωση άρθρων...