Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Μαρινάκης για Τέμπη: Συκοφαντικές οι κατηγορίες της αντιπολίτευσης για συγκάλυψη

Πολιτική

Στις ζημιές που σημειώθηκαν στη Θεσσαλία λόγω των κακοκαιριών αναφέρθηκε ο Παύλος Μαρινάκης επισημαίνοντας πως το master plan δίνει μία ολιστική προσπάθεια διαχείρισης των πόρων.

Αμέσως μετά τόνισε πως ξεκινάει σήμερα η λειτουργία των απογευματινών χειρουργείων στα νοσοκομεία, με στόχο να αποτελέσουν μόνιμη λύση του ΕΣΥ, ενώ ξεκαθάρισε πως τα πρωινά χειρουργεία δεν επηρεάζονται καθόλου και πως τα νοσοκομεία θα ελέγχονται.

Στη συνέχεια εστίασε στην ασφάλεια του ελληνικού σιδηροδρόμου καθώς χθες κατά τη σύσκεψη με την παρουσία του επικεφαλής του ΟΣΕ, της ρυθμιστικής αρχής των σιδηροδρόμων και της Hellenic Train, όπου η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών ζήτησε να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Θα τηρηθούν πιστά τα χρονοδιαγράμματα, είπε ο Παύλος Μαρινάκης αναφορικά με τους πολίτες που αναμένουν τις αποζημιώσεις μετά τις καταστροφές που υπέστησαν.

«Περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να ρίξει άπλετο φως στα αίτια της τραγωδίας στα Τέμπη», είπε ο Παύλος Μαρινάκης, ενώ χαρακτήρισε συκοφαντικές τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για συγκάλυψη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Γέφυρα των Σερβιών - Ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης

Επίσκεψη στη Γέφυρα Σερβιών πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί. Ο κ. Μητσοτάκης, αφού παρακολούθησε τη λειτουργία στον Άγιο Κωνσταντί...

Συρεγγέλα για Ευρωεκλογές: Να ψηφίσουμε ανθρώπους που θα αγωνιστούν για τη φανέλα της χώρας

Για τις επικείμενες ευρωεκλογές και τα μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας μίλησε στον ΑΝΤ1 η Μαρία Συρεγγέλα. Η γραμματέας της ΝΔ δήλωσε: «Οι εκλογές αυτές είναι σημαντικές, καθώ...

Φόρτωση άρθρων...