Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Μαρινάκης: «Σημαντική η συμβολή του Γιώργου Πατούλη, είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση για τον Χαρδαλιά»

«Η προσφορά του Γιώργου Πατούλη τόσο στο κόμμα, όσο και στη αυτοδιοίκηση είναι σημαντική. Κι είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί αυτήν την απόφαση του πρωθυπουργού και του κόμματος».

Τα παραπάνω τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ερωτηθείς για την απόφαση του πρωθυπουργού να στηρίξει στην Περιφέρεια Αττικής τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε ότι ο υφυπουργός Άμυνας θα παραιτηθεί των υπουργικών του καθηκόντων για να τρέξει την υποψηφιότητά του. Παράλληλα, ο Παύλος Μαρινάκης είπε ότι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Γιώργου Πατούλη είναι αυτονόητο ότι θα συμπεριληφθούν στο νέο εγχείρημα.

Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνήθηκε να απαντήσει για το εάν ο Γιώργος Πατούλης θα διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία αν επιμείνει στην υποψηφιότητά του, όπως συνέβη και στην περίπτωση του πρώην βουλευτή Κοζάνης, Γιώργου Αμανατίδη, που κατεβαίνει υποψήφιος στην Δυτική Μακεδονία. «Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χίο και Σάμο επισκέφθηκε ο Κασσελάκης (Photos)

Στη Χίο έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της πολυήμερης περιοδείας του στα νησιά του Αιγαίου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την άφιξή του στο λι...

Φόρτωση άρθρων...