Δευτέρα
22 Ιουλίου 2024

Παύλος Μαρινάκης: Στο μέτωπο της ακρίβειας στόχος είναι η σταδιακή αποκλιμάκωση των τιμών

Στόχος των κυβερνητικών παρεμβάσεων στο μέτωπο της ακρίβειας είναι πλέον η σταδιακή αποκλιμάκωση των τιμών, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στον Real FM.

«Λιγότερα επιδόματα -προφανώς, στα προνοιακά και στα αναπηρίας, στα μητρότητας, δεν θα κάνουμε καμία έκπτωση- και ακόμα περισσότερες μόνιμες παρεμβάσεις, όπως μόνιμη παρέμβαση ήταν η αύξηση του κατώτατου μισθού, το ξεπάγωμα των τριετιών και η αύξηση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων», ανέφερε ο Παύλος Μαρινάκης.

«Η αισχροκέρδεια δεν αντιμετωπιζόταν μέχρι και το 2020. Η ΔΙΜΕΑ υπάρχει, ευτυχώς υπάρχει. Δυστυχώς δεν υπήρχε μέχρι το 2020. Τα πρόστιμα τα οποία μπαίνουν είναι πολλά, πρέπει να μπουν περισσότερα. Οι έλεγχοι είναι πάνω από 40.000 σε προϊόντα. Δεν είναι όλοι παράνομοι. Δεν σημαίνει ότι κάθε έλεγχος οδηγεί σε πρόστιμο, όμως τα πρόστιμα είναι πολλαπλάσια σε μέγεθος από το ποσό το οποίο εντοπίζει η αρμόδια Αρχή, οι υπάλληλοι οι οποίοι κάνουν τους ελέγχους».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ξεκάθαρο μήνυμα Μητσοτάκη: Δεν νοείται η Κύπρος, 50 χρόνια μετά την τραγωδία του '74, να παραμένει διαιρεμένη

Την εβδομαδιαία του ανάρτηση έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος πραγματοποίησε εκτενή αναφορά στο Κυπριακό Η τοποθέτησή του αρχίζει με αναφορά στα 50 χρόνια από ...

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Ο ΥΦΕΘΑ Γιάννης Κεφαλογιάννης Εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στις εκδηλώσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για τα 50 χρόνια από την Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο Ο Υφυπουργός Εθν...

Φόρτωση άρθρων...