Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Με γρίπη ο Μητσοτάκης επέστρεψε από το Νταβός – Πιθανή αναβολή του αυριανού Υπουργικού Συμβουλίου

Πολιτική

Με πυρετό λόγω γρίπης Η1Ν1 επέστρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Νταβός της Ελβετίας, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Τσιόδρας.

«Ο Πρωθυπουργός επέστρεψε από το Νταβός με πυρετό λόγω γρίπης Η1Ν1», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να αναβληθεί η αυριανή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδρίαζε το απόγευμα της Τρίτης και εκτός της συζήτησης για τα ομόφυλα ζευγάρια, στην ατζέντα βρίσκεται και άλλη μια μεγάλη μεταρρύθμιση, αυτή της ενοποίησης Ειρηνοδικείων και Πρωτοδικείων από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σχετικά με το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο των ομόφυλων ζευγαριών θα περάσει με fast track διαδικασίες και εκτός του γάμου αυτού καθ’ αυτού θα περιλαμβάνει μια σειρά διατάξεων για την αναγνώριση γάμων που έχουν τελεστεί και παιδιών που έχουν αποκτηθεί/υιοθετηθεί στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα θα γίνονται προσαρμογές ισότητας και στην εργατική νομοθεσία όπως οι γονικές άδειες.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Άγκυρα

Στις 13 Μαϊού αναμένεται να συναντηθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα. Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επι...

Λοβέρδος: Οι «Δημοκράτες» καλύπτουμε το πολιτικό κέντρο - Δεν θα ψήφιζα το ψήφισμα για το κράτος δικαίου στην ευρωβουλή

Για τις θέσεις των «Δημοκρατών» που διεκδικούν την είσοδό τους στην ευρωβουλή μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος στην εκπομπή «Συμβαίνει στην Ευρώπη» της ΕΡΤ. «Θέλουμ...

Φόρτωση άρθρων...